(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Palvelualojen työnantajat Palta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019

Palta etsii viestinnän asiantuntijaa

Nykyisen osaajamme siirtyessä uusien haasteiden pariin etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen viestinnän asiantuntijaa, joka ymmärtää mitä on moderni vaikuttajaviestintä.

Viestinnän asiantuntijana teet kanssamme monipuolista viestintää erilaisille sidosryhmille. Vastuullasi on erityisesti Paltan elinkeinopoliittisen vaikuttamisen viestinnän suunnittelu ja kehittäminen. Toimit myös Paltan somemanagerina. Valmennat ja sparraat asiantuntijoitamme viestimään entistäkin vaikuttavammin.

Olet etsimämme kollega, jos sinulla on monipuolista kokemusta viestinnän suunnittelusta ja käytännön toteutuksesta. Hahmotat laajojakin kokonaisuuksia, löydät nopeasti olennaisen ja osaat asettaa vaikuttamisen teemat yhteiskunnalliseen kontekstiin. Sinulla on kokemusta median kanssa toimimisesta ja tunnistat mahdollisuusviestinnän paikat.

Odotamme sinulta:

  • vähintään muutaman vuoden kokemusta tuloksellisesta yhteiskunnallisesta viestinnästä
  • hyvää sisällöntuotantokykyä sekä taitoa yksinkertaistaa monimutkaisiakin asioita
  • median toimintatapojen ja uutiskriteereiden tuntemusta
  • tehtävään soveltuvaa koulutusta ja korkeakoulututkintoa

Etsimme taitavaa ja nopeaa sisällöntuottajaa, joka on tottunut viestimään monikanavaisesti, myös sosiaalisessa mediassa. Toimit nopeasti muuttuvissa tilanteissa proaktiivisesti ja itseohjautuvasti. Arvostamme taitoasi käyttää myös videota ja kuvaa tarinoiden kertomiseen. 

Olet keskeinen osa nelihenkistä viestintätiimiä ja raportoit Paltan viestintä- ja kehitysjohtajalle. Me paltalaiset olemme ennen kaikkea tiimi, joka auttaa ja sparraa toisiaan. Työkulttuurimme on tasa-arvoinen, avoin ja joustava, ja panostamme henkilöstön kehittämiseen ja kehittymiseen. Toimintamme arvot ovat vaikuttavuus, optimismi ja asiantuntijuus, ja toivomme niiden näkyvän myös sinun työotteessasi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimenkuvan lisäksi kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut ja kannustavan työyhteisön tuen. Viihtyisä työympäristömme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingin Etelärannassa. Jos haluat liittyä osaavaan joukkoomme, lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen viimeistään 20.11.2019.  

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä Paltan viestintä- ja kehitysjohtaja Anna Stormilta (puh. 050 5576419) pe 8.11. klo 14-16, ti 12.11. klo 8.30-11.30 tai pe 15.11. klo 13-16.