(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Suomen Yrittäjät Ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.4.2019

Kiinnostaako sinua viestintä, digitekeminen ja yhteiskunnalliset asiat? Haluatko päästä kehittämään uutta ja vaikuttamaan siihen, miten maamme suurin elinkeinoelämän järjestö näkyy ja kuuluu?

 

Haemme nyt Suomen Yrittäjien viestintätiimiin viestinnän asiantuntijaa työskentelemään monipuolisissa sisäisen ja ulkoisen viestinnän tehtävissä.

 

Toivomme, että sinulla on kokemusta sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä digiviestinnän tekemisestä. Olet työskennellyt jo aiemmin verkkosisältöjen parissa ja ymmärrät SEOn ja verkkoanalytiikan perusteet – olet toivottavasti suorittanut Google Analytics -sertifikaatin. Sinulla on kokemusta eri julkaisujärjestelmistä (esim. Drupal, WordPress) ja digityövälineet ovat sinulle tuttuja. Kielitaito on näissä tehtävissä välttämättömyys: ilman englantia ei pärjää ja ruotsi on plussaa. Arvostamme korkeakoulututkintoa.

 

Arvostamme myös kokemusta tekstien editoinnista ja työskentelystä laajojen asiakokonaisuuksien parissa: kykenet muokkaamaan mutkikkaastakin aineistosta selkeän ja houkuttelevan kokonaisuuden. Osaat myös koostaa kiinnostavia ja tehokkaita uutiskirjeitä (esim. Postiviidakko, MailChimp).

 

Toivomme, että olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen tiimipelaaja. Innostut siitä, mitä teet ja pystyt välittämään tätä tunnetta myös muille. Uskallat ottaa vastuuta ja kokeilla uusia toimintatapoja. Toimit työssäsi luontevasti erilaisten sidosryhmien kanssa.

Tarjoamme sinulle:

Monipuolisen työnkuvan. Työhösi kuuluu niin sisäistä viestintää, vaikuttamisviestintää, asiakasviestintää kuin mediaviestintääkin.

Mahdollisuuden luoda uutta. Pääset kehittämään viestintää ja tekemisen tapoja maan suurimmassa elinkeinoelämän järjestössä. Yrittäjien sisäisen viestinnän kehittäminen on tärkeä osa työtäsi.

Laajan verkoston. Tulet osaksi neljän hengen viestintätiimiä Yrittäjien viestintä- ja markkinointiyksikköön. Työtovereitasi ovat myös Yrittäjien elinkeinopolitiikan, juridiikan ja talouden asiantuntijat sekä Yrittäjien työntekijät ympäri Suomen.

Joustavat työnteon tavat. Tarjoamme työvälineet ja työskentelykulttuurin, jotka mahdollistavat ajoittain etätyön tekemisen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintätiimin esimies Sanni Jokinen, 050 506 0336, keskiviikkona 10.4. klo 12-13 ja tiistaina 16.4. klo 9-10.

Lisätietoja Suomen Yrittäjistä saat osoitteesta www.yrittajat.fi.

Kiinnostuitko? Odotamme hakemustasi palkkatoivomuksineen 23.4.2019 mennessä osoitteeseen: rekry@yrittajat.fi.