(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Fingrid Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.10.2018

Fingrid on arvostettu ja dynaaminen toimija, joka vastaa sähkön kantaverkosta ja sähköjärjestelmän tasapainosta. Kantaverkon kautta kulkee noin 75 prosenttia kaikesta Suomessa käytetystä sähköstä. Fingridiläiset voivat päivittäin nähdä työnsä vaikutuksen jokaisen suomalaisen arkeen: Suomi toimii sähköllä ja olemme keskeisesti vaikuttamassa energia-alan murroksessa. Kansainvälisen yhteistyön ja sähkömarkkinoiden laajenemisen myötä työllämme on yhä suuremmassa määrin myös kansainvälinen ulottuvuus.

Tervetuloa yhteen Suomen parhaista työpaikoista, tekemään työtä jolla on merkitystä!

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJA

Viestintä- ja tiedonhallintayksikkö vastaa Fingridin sisäisestä ja ulkoisesta viestinnästä sekä asiakirjahallinnosta. Sinun vastuullasi ovat henkilöstöviestinnän suunnittelu, kehittäminen ja sisällöntuotanto. Ylläpidät ja kehität sähköisiä viestintäkanavia, mukaan lukien sosiaalisen median kanavat. Tehtävänkenttääsi kuuluvat myös työnantajamaineen kehittäminen ja viestintä sekä osallistuminen kriisiviestintään. Tiimissäsi työskentelee kolme viestinnän asiantuntijaa ja esimiehenäsi toimii viestintäpäällikkö.

Olet taitava kirjoittaja, ja sinulla on erinomainen suomen kielen taito. Käytät työssäsi sujuvasti myös englantia. Halliset hyvin nykyaikaisen viestinnän välineet, kuten some-työkalut, videot ja valokuvat. Olet joustava ja tartut reippaalla otteella erilaisiin työtehtäviin. Olet oma-aloitteinen ja itsenäinen, mutta nautit myös yhteistyöstä eri yksiköiden ja ihmisten kanssa sekä rakennat kontakteja aktiivisesti. Sinulla on muutaman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä sekä tehtävään soveltuva viestinnän tutkinto. Suhtaudut intohimolla viestintään ja haluat kehittää sitä.

Fingridissä saat mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän sekä mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä. Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja kehittämiseen, siksi ihmiset viihtyvät meillä. Olet osa vastuullista joukkuetta, jota yhdistää monipuolinen asiantuntemus, aktiivinen tiedon jakaminen ja yhdessä tekeminen. Ennakkoluulottomuus ja rohkeus ovat valttejamme, kun viemme yhdessä Suomea kohti tulevaisuuden sähköjärjestelmää.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Marjaana Kivioja pe 2.11. klo 16-18, ma 5.11. klo 8-9 ja ke 7.11. klo 16-18, puh. 0400 773 181. Muina aikoina voit olla yhteydessä MPS-konsultteihin Marjatta Rätyyn, puh. 020 746 9485 ja Sani Kaajakseen, puh. 020 746 9453. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen ja liitä mukaan hakemuksesi ja CV:si osoitteessa uratori.mps.fi 11.11.2018 mennessä. Tehtävään valituksi tulleesta henkilöstä tehdään turvallisuusselvityslain mukainen perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Käy tutustumassa Fingridiin ja erilaisiin osaajiimme osoitteissa:

https://www.youtube.com/watch?v=cLN73Rt0m4k
https://www.fingridlehti.fi/erilaiset-osaajat-yhteinen-tavoite/
https://www.youtube.com/watch?v=JABeawrlX08