(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Luksia, Länsi-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.10.2018

Ammatillinen koulutus on keskellä suurta muutosta.
Tule tekemään muutosta ja lisäksi tekemään sitä positiivisella tavalla näkyväksi niin ulkoisesti kuin sisäisestikin.

Haemme 2.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan viestinnän asiantuntijaksi henkilöä, jolla on näkemystä siitä, miten nykyajan viestintävälineitä hyödynnetään parhaiten ja hajua siitä, mihin suuntaan viestintäkenttä on menossa. Ideoinnin lisäksi valittu henkilö tekee käytännön töitä yhteistyössä opintoalojen kanssa. Käytännön työssä korostuvat erityisesti viestintä verkossa ja sosiaalisessa mediassa sekä digimarkkinointi ja näiden välineiden seuranta. Lisäksi osallistut erilaisten tilaisuuksien ja tapahtumien järjestämiseen yhdessä opintoalojen ja projektihenkilöstön kanssa Luksian viestintä- ja markkinointisuunnitelmien puitteissa.

Odotamme sinulta kokemusta ja näyttöjä monipuolisista viestinnän tehtävistä niin strategisella kuin käytännönkin tasolla. Hallitset viestintää markkinointipainotteisella otteella suunnitelmista käytännön toteutukseen ja tekemisen välineisiin (Indesign, PhotoShop).  Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta vastaavista tehtävistä. Suomen kielen taitosi on erinomainen, hallitset englannin ja pärjäät ruotsilla.

Arvostamme oma-aloitteisuutta, näkemyksellisyyttä ja kehittämishalukkuutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, tekemisen meininki ja positiivinen asenne. Työskentelet itsenäisesti, pidät langat käsissäsi ja projektit aikataulussa.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, laaja-alaisen ja vaihtelevan toimenkuvan sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Työsuhde on vakituinen. Työsuhteen ehdot määräytyvät KVTES:n mukaisesti.
Ennen tehtävän aloittamista työntekijän tulee toimittaa hyväksyttävä terveydentilaa koskeva selvitys (lääkärintodistus) sekä lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote (alle 3 kuukautta vanha). Koeaika on kuusi kuukautta.
Tehtävä on sijoitettu Luksian Toivonkadun toimipisteeseen.