(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
OP

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2018

Ryhmäpalveluiden Keskitetty palvelutuotanto tuottaa keskitetysti OP Ryhmän liiketoiminnoille sekä Osuuspankeille asiakaspalvelua ja taustatehtäviä. Tuotamme vuosittain noin 3 miljoonaa asiakaspalvelukontaktia ja noin 5 miljoonaa taustatehtävätransaktiota. Toimimme 17 paikkakunnalla noin 1600 ammattilaisen voimin.

Haemme nyt Keskitettyyn palvelutuotantoon Prosessikehitysyksikköön Viestinnän asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen viemään eteenpäin organisaation sisäistä viestintää. Työsuhde on vuoden määräaikainen ja sijaintipaikkakunta Helsinki.

Viestinnän asiantuntija

Haemme viestinnän asiantuntijaa perhevapaan sijaiseksi määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtävässä viet eteenpäin organisaatiomme sisäistä viestintää yhteistyössä viestinnästä vastaavan kehityspäällikön kanssa. Tehtäviisi kuuluu Intran kehittäminen sekä sisällöntuottaminen. Tehtävä pitää sisällään myös aktiivisen uusien viestintävälineiden jalkauttamisen työyhteisössä sekä viestinnällisen tuen antamisen.

Roolissa pääset tuottamaan erilaisia tekstejä kuten uutisia Intraan sekä sisäiseen someen (esimerkiksi blogiin ja Yammeriin). Tehtävässä onnistuminen edellyttää idearikasta ja sujuvaa tekstin tuottamisen kykyä.

Oikean osaajan tunnusmerkit

Odotamme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta (korkeakoulututkinto) ja innostunutta otetta. Arvostamme näyttöjä viestinnän saralta, mutta tehtävä sopii myös uransa alkuvaiheessa oleville. Työkaluina meillä on SharePoint, Teams sekä Yammer. Katsomme eduksesi, jos sinulla on kokemusta niiden käytöstä.

Sinulla on kykyä hoitaa asioita itsenäisesti sekä innostaa sidosryhmiä hyödyntämään uusia viestinnän työvälineitä. Itsenäisen työotteen lisäksi omaat yhteistyötaidot tiimissä ja työparityöskentelyssä. Työyhteisömme arki on nopeatempoista ja vaatii nopeaa mukautumista uusiin tilanteisiin sekä muutoksiin.

Mitä tarjoamme sinulle

Prosessikehitysyksikön vastuulla on prosessikehityksen sekä nykyisten toimintamallien kehittämisen lisäksi sisäisen viestinnän kehitys sekä sidosryhmäviestintä. Vastaamme siitä, että viestintä organisaatiossamme on avointa ja laadukasta. Yksikkö huolehtii, että uudet viestinnän työvälineet otetaan käyttöön ja niitä hyödynnytetään oikealla tavalla. Viestinnän lisäksi yksiköllä on suuri rooli palvelutuotannon Lean-kehittämisessä, palvelutuotannon laajennusprojektien johtamisessa sekä toimintamallimuutosten kehittämisessä.

OP Ryhmä edistää strategiaansa näkyvästi ja kutsuu henkilöstön vahvasti mukaan kehittämään tulevaisuuden OPta. Tarvitsemme joukkoomme lisää vastuunkantajia ja asiantuntemustaan mielellään kehittäviä osaajia. Meille on tärkeää, että jokaisen on mahdollista kehittyä työn kautta ja tässä sinua tukevat työparisi ja esimiehesi. Et siis tule jäämään tehtävässäsi yksin. Lisäksi tarjoamme laajat työsuhde-edut sekä ison talon tarjoamat lukuisat erilaiset uramahdollisuudet.

Miten tästä eteenpäin?

Mikäli kiinnostuit, tartu nopeasti tilaisuuteen. Hae tehtävää viimeistään 27.07.2018 mennessä OPn Urasivuston kautta. Tarjolla on haastavia ja mielenkiintoisia tehtäviä hyvässä seurassa ja tulevaisuuteen katsovassa organisaatiossa.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Satu Kivistö (satu.kivisto@op.fi) 9.7 ja 10.7. kello 10:00 - 11:00 välillä, puh. 040 557 5978.