(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Säteilyturvakeskus

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.2.2018

Säteilyturvakeskus (STUK) on säteily- ja ydinturvallisuutta valvova viranomainen ja asiantuntijalaitos, jonka palveluksessa työskentelee noin 340 eri alojen asiantuntijaa. STUKin toiminnan tarkoitus on ihmisten, yhteiskunnan, ympäristön ja tulevien sukupolvien suojelu säteilyn haitallisilta vaikutuksilta.

Viestintä- ja yhteiskuntasuhdeyksikkö mahdollistaa STUKin perustehtävän ja strategian toteuttamista. Yksikkö uudistaa, luo ja toteuttaa viestintää yhteistyössä STUKin johtajien sekä asiantuntijoiden kanssa. Tavoitteenamme on maailman onnellisimmat virkamiehet, paras virasto ja tyytyväisimmät asiakkaat – säteilyturvallinen Suomi.


Työtehtävät

Yksikköön haetaan määräaikaista viestinnän asiantuntijaa luomaan toimintamalli, jolla STUK viestii uuden strategiamme tavoitteiden mukaisesti valvonnasta ja sen roolista yhteiskunnassa. Valittava henkilö kehittää, suunnittelee sekä tekee strategista viestintää ja toimii valmentavana viestinnän asiantuntijana. Tehtävään sisältyy STUKin valmiusorganisaatiossa toimiminen.


Virkaan tai tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

 

Hakijalta odotamme

Sinulla on vähintään viiden vuoden kokemus vaikuttavan strategisen viestinnän tekemisestä sekä näyttöjä tuloksellisesta kehittämistyöstä ja tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Osaat yhdistellä erilaisia viestinnän keinoja sekä digitaalisen viestinnän kanavia tuloksekkaasti ja tuotat myös itse sujuvasti sisältöjä.

Työskentelyotteesi on aikaansaava, ripeä ja kekseliäs. Et pelkää olla itsenäinen, mutta osaat ja haluat saada muut uudistamaan kanssasi. Eduksi luetaan aiempi työkokemus tiimin- tai projektinohjaustehtävistä ja kriisiviestinnästä, yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta sekä viestintävalmennuksesta.

Joukkoomme pääsee asiansa jo osaava mutta alati oppiva, yhteistyökykyinen, avoin ja rohkea ihminen, joka tahtoo tehdä merkityksellistä työtä

 

Työssä tarvittava kielitaito

Tehtävässä tarvitaan suomen kielen erinomaista ja ruotsin kielen tyydyttävää suullista ja kirjallista taitoa. Kansainvälisessä yhteistyössä työkieli on englanti.

 


Tehtävän tiedot

Tehtävän kesto: Määräaikainen

Työaika:   Virastotyöaika

Tehtävä alkaa:   1.3.2018 tai sopimuksen mukaan.

Määräaikainen, päättyy:   31.12.2020 Työn luonne.

Virka on viraston yhteinen.
Tehtävän hakemista koskevat tiedot

Hae viimeistään:   23.2.2018 16:15

ID:   33-53-2018

Sähköiset hakemukset:

  • Hae tehtävää sähköisesti tämän linkin kautta.

 

Voit kuitenkin hakea tätä työpaikkaa myös toimittamalla hakemuksesi alla olevaan osoitteeseen. Sekä hakemuksessa että kirjekuoressa tulee mainita haettavan tehtävän ID. Hakemuksia ei palauteta.

Säteilyturvakeskus kirjaamo
PL 14, Laippatie 4
00811 HelsinkiPalkkaukseen liittyvät tiedot

Tehtävä on sijoitettu STUKin palkkausjärjestelmässä vaativuusryhmään 9
(tehtäväkohtainen palkanosa 3 554,40 euroa/kk). Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa, joka on tällä hetkellä maksimissaan 55 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. Uudella henkilöllä henkilökohtainen palkanosa on tyypillisesti noin 20%. Hakija voi myös esittää oman palkkatoivomuksensa.Edut

Tarjoamme haastavia viestintätehtäviä, intohimoisesti työskentelevien ammattilaisten tuen ja joustavan työkulttuurin.Tehtävä

Ilmoitettujen työpaikkojen määrä:   1Yhteystiedot

Lisätietoja tehtävästä:
Viestintäpäällikkö Kaisa Raitio 09 759 88 795 @kaisaraitio (vastaa tiedusteluihin 13.2. klo 11-12 ja 15.2. klo 14-15 ).

Lisätietoja: Tutustu meihin kotisivuillamme