(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Mandatum Life

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2018

Työssäsi vastaat ulkoisen ja sisäisen viestinnän toimenpiteiden toteutuksesta. Teet tiivistä yhteistyötä useiden eri toimintojen, kuten esimerkiksi henkilöstöhallinnon ja lakiasianpalveluiden kanssa. Toimit läheisessä yhteistyössä viestintäpäällikön kanssa ja tukenasi on kymmenen hengen markkinointi- ja viestintätiimi.

Toimenkuvaasi kuuluu mm. artikkelituotantoa ja sisäistä viestintää sekä ulkoisen viestinnän valmistelevia töitä. Tuotat ja julkaiset sisältöjä www-sivuille ja intraan, teet asia- ja asiakasviestintää sekä osallistut mm. sääntely-ympäristön muutoksia koskeviin projekteihin.

Odotamme sinulta korkeakoulututkintoa ja yli kolmen vuoden työkokemusta viestinnän tehtävistä. Olet hyvä ja aikaansaava kirjoittaja. Pidät monenlaisten tekstien tuottamisesta ja ymmärrät kohderyhmiä ja asiayhteyksiä. Hallitset suomen kielen lisäksi englannin ja mahdollisesti ruotsin. Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja huolellinen, etkä kaihda nopeatahtistakaan työrytmiä. Sinulla on hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden työskennellä finanssialan johtavassa yrityksessä, joka on valittu yhdeksi Suomen parhaista työpaikoista seitsemänä vuotena peräkkäin. Työtäsi ja kehittymistäsi tukevat suuren ja vakavaraisen Sampo-konsernin edut, osaaminen ja mahdollisuudet. Työskentelet pääkonttorissamme Helsingin Bulevardilla. Tehtävä on määräaikainen ja kestoltaan vuoden mittainen.

Paikka täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä. Hae tehtävään pian, mutta viimeistään torstaina 18.1. täyttämällä hakulomake alla olevasta linkistä. Liitä hakemukseen CV ja palkkatoiveesi sekä valokuvasi.

Lue lisää yrityksestämme ja katso viimeisimmät kuulumisemme osoitteessa www.mandatumlife.fi.