(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija
Valtiontalouden tarkastusvirasto

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.9.2017

Haemme Valtiontalouden tarkastusvirastoon viestinnän asiantuntijaa johdon tuen yksikköön

Pääset tuottamaan ja kehittämään valtionhallinnon tarkastustiedon viestintää näköalapaikalle. Tukena työssäsi ovat viestintäpäällikön ja viestintäryhmän lisäksi asiantuntijamme sekä talon johto.

Vastuullasi ovat vtv.fi-verkkopalvelun ja sosiaalisen median sisällöt, tiedotteiden kirjoittaminen yhdessä asiantuntijoidemme kanssa sekä yhteydet median ja sidosryhmien edustajiin. Olet mukana kehittämässä tarkastustiedon monikanavaista ja interaktiivista viestintää.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on virkaan soveltuva koulutus ja aikaisemmalla toiminnalla osoitetut taidot ja kyvyt, joita tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää. Parhaimmat valmiudet tehtävään antaa ylempi korkeakoulututkinto viestinnästä sekä vähintään viiden vuoden päätoiminen työkokemus viestinnän asiantuntijatason tehtävistä kuten esimerkiksi viestinnän asiantuntijan, tiedottajan tai toimittajan tehtävästä.

Työssä menestyminen edellyttää erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää ruotsin ja englannin kielen taitoa, sujuvaa eri tekstilajien tuottamista sekä vankkaa osaamista erilaisista julkaisujärjestelmistä ja sosiaalisesta mediasta. Toivomme myös, että sinulla on iloista mieltä, luovuutta, rohkeutta ja oma-aloitteisuutta. Katsomme eduksi valokuvaus- ja videointi-osaamisen.

Valtiontalouden tarkastusvirastossa sinua odottaa kiinnostava ja yhteiskunnallisesti merkittävä työ, jossa pääset kehittämään viestintäämme ja kehittymään myös itse viestinnän ammattilaisena. Tarjoamme mukavat työkaverit, joustavan etätyömahdollisuuden, lounasedun, työsuhdematkaedun ja mahdollisuuden käyttää toimistomme kuntosalia.

Virka on vakituinen. Kokonaispalkka määräytyy valittavan henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaan ja on 4 346-4 535 e/kk (sisältää henkilökohtaisen, suoriutumiseen perustuvan palkanosan, joka on työsuhteen alussa 15-20 % kokonaispalkasta). Hakija voi esittää oman palkkatoivomuksensa.

Tarkempia tietoja on sähköisessä rekrytointijärjestelmässä osoitteessa www.valtiolle.fi. (ID-numero 21-30-2017)

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Tuovi Rautjoki, p. 045 138 6123, etunimi.sukunimi@vtv.fi

Hakemukset pyydämme lähettämään 6.10.2017 klo 15.00 mennessä ensisijaisesti www.valtiolle.fi -verkkosivun kautta. 

Sijainti: Helsinki, Porkkalankatu 1
Hakuaika päättyy: 6.10.2017 klo 15.00.                          
Linkki työnantajan kotisivuille https://www.vtv.fi/