(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, yhteiskuntavaikuttaminen
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.9.2020
Suomen tulevaisuus on työkykyisten työntekijöiden varassa. Koronakriisi on haastanut työelämää uudella tavalla ja kohtaamme päivittäin lukuisia muitakin esimerkkejä tulevaisuuden epävarmuudesta. Me Työterveyslaitoksessa ennakoimme työelämän muutoksia ja vastaamme työn murrokseen muun muassa tieteellisesti korkeatasoisen tutkimuksen avulla. 

Etsimme viestinnän asiantuntijaa yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tähtääviin hankkeisiimme 

Tehtävässä vastaat viestinnän toimenpiteistä erityisesti yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen tähtäävissä hankkeissamme. Monikanavainen sisällöntuotanto on työsi ydin. Otat helposti haltuun yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen pyrkivien ohjelmiemme tavoitteet ja osaat tuottaa yleistajuisia, koukuttavia ja kohderyhmälähtöisiä sisältöjä eri kanaviin vastaten näihin tavoitteisiin. Seuraat aktiivisesti julkista keskustelua työelämäaiheista ja tuot esiin keskusteluista aiheita, joihin ohjelmien on tarpeellista tarttua. Tehtäviisi sisältyy esimerkiksi ohjelmien erilaisten viestintäkanavien sisällöntuotantoa ja viestintäkampanjoiden suunnittelua ja toteuttamista yhteistyössä ohjelmien muiden viestijöiden, asiantuntijaverkoston sekä markkinointiviestintätoimistojen kanssa. Sparraat yhteiskunnallisiin hankkeisiimme osallistuvia asiantuntijoita viestinnällisissä kysymyksissä. Lisäksi osallistut erilaisten tapahtumien järjestämiseen. 

Liityt osaksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiämme, jossa yhteistyö on kaiken toimintamme perusta. Nautit vuorovaikutustilanteista ja sinulla on aito halu auttaa. Olet positiivinen, reippaasti toimeen tarttuva ja luova persoona. Kykynet toimimaan tehokkaasti ja laadukkaasti myös kiireessä. 

Sinulla on alalle soveltuva tutkinto ja vähintään kolmen vuoden työkokemus yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen liittyvistä viestinnän tehtävistä. Ymmärrät kohderyhmälähtöisen sisällöntuotannon lainalaisuudet ja hallitset hyvin digitaalisen markkinointiviestinnän työkalut ja alustat.

Lisäksi toivomme sinulta erityisosaamista jossain seuraavista:

-  Sosiaalisen median livelähetysten, podcastien ja webinaarien tuotanto

-  Virtuaali- ja hybriditapahtumien tuotanto

-  Vaikuttajaviestintä ja lobbaaminen

-  Valokuvaus- ja kuvankäsittely

-  Videokuvaus- ja editointi

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen yhteiskunnassamme. Sinua odottaa monipuolinen ja haastava tehtävä asiantuntijayhteisössämme. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä. 

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Tehtävä on määräaikainen (2 vuotta) ja noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimipaikkasi on Työterveyslaitoksen Topeliuksenkadun toimipiste Helsingissä. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 1.10. tai sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 29.9.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Toimi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Minna Kolehmainen (puh. 050 313 6424, tavoitettavissa pe 18.9. klo 8-9 ja to 24.9. klo 13-15)