(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, tutkimus ja kehittäminen
Työterveyslaitos

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.9.2020
Suomen tulevaisuus on työkykyisten työntekijöiden varassa. Koronakriisi on haastanut työelämää uudella tavalla ja kohtaamme päivittäin lukuisia muitakin esimerkkejä tulevaisuuden epävarmuudesta. Me Työterveyslaitoksessa ennakoimme työelämän muutoksia ja vastaamme työn murrokseen muun muassa tieteellisesti korkeatasoisen tutkimuksen avulla. 

Etsimme viestinnän asiantuntijaa tutkimus- ja kehittämisprojekteihimme

Tehtävässä vastaat viestinnän toimenpiteistä erityisesti tutkimus- ja kehittämisprojekteissamme. Osallistut viestintäsuunnitelman tekemiseen ja vastaat viestintätoimenpiteiden toteuttamisesta. Monikanavainen sisällöntuotanto on työsi ydin. Otat helposti haltuun laajatkin kokonaisuudet ja osaat tuottaa yleistajuisia, koukuttavia ja kohderyhmälähtöisiä sisältöjä eri kanaviin.  Toimit sisäisenä viestinnän konsulttina ja sparrailet tutkimus- ja palvelukeskuksen asiantuntijoita viestinnällisissä kysymyksissä. Taustastasi riippuen työhösi saattaa sisältyä myös tapahtumatuotannon tehtäviä.

Liityt osaksi viestinnän ja markkinoinnin tiimiämme, jossa yhteistyö on kaiken toimintamme perusta. Nautit vuorovaikutustilanteista ja sinulla on aito halu auttaa. Olet positiivinen, reippaasti toimeen tarttuva ja luova persoona. Kykenet toimimaan tehokkaasti ja laadukkaasti myös kiireessä. 

Sinulla on alalle soveltuva tutkinto, erinomaiset projektinhallintataidot ja vähintään kolmen vuoden työkokemus yhteisö- tai tiedeviestinnän tehtävistä. Ymmärrät kohderyhmälähtöisen sisällöntuotannon lainalaisuudet ja hallitset hyvin digitaalisen markkinointiviestinnän työkalut ja alustat.

Lisäksi toivomme sinulta erityisosaamista jossain seuraavista:

-  Sosiaalisen median livelähetysten, podcastien ja webinaarien tuotanto

-  Virtuaali- ja hybriditapahtumien tuotanto

-  Valokuvaus- ja kuvankäsittely

-  Videokuvaus- ja editointi

Tarjoamme sinulle näköalapaikan työhyvinvoinnin kehittämiseen yhteiskunnassamme. Sinua odottaa monipuolinen ja haastava tehtävä asiantuntijayhteisössämme. Pääset tekemään aidosti merkityksellistä ja yhteiskunnallisesti vaikuttavaa työtä. 

Käytössäsi ovat laajat työaikaliukumat (klo 6-21) ja etätyömahdollisuus sekä hyvät työsuhde-edut, joihin kuuluvat mm. laaja työterveyshuolto, Smartumin liikunta- ja kulttuurietu sekä mahdollisuus käyttää tunti työaikaa viikossa liikuntaan.

Tehtävä on vakituinen ja noudatamme kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Toimipaikkasi voi olla Työterveyslaitoksen toimipiste Oulussa tai Turussa. Palkkaus määräytyy Työterveyslaitoksen työehtosopimuksen mukaan. Työsuhde alkaa 15.10. tai sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Täytä sähköinen hakemuslomake ansioluetteloineen viimeistään 30.9.2020 osoitteessa www.ttl.fi/rekry. Toimi ripeästi, sillä käsittelemme hakemuksia jo ennen hakuajan umpeutumista.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Minna Kolehmainen (puh. 050 313 6424, tavoitettavissa pe 18.9. klo 8-9 ja to 24.9. klo 13-15)