(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, Sweco Finland, Helsinki
StaffPoint

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018
Etsimme asiakasyrityksellemme Sweco Finlandin viestintäyksikköön vakituiseen työsuhteeseen

VIESTINNÄN ASIANTUNTIJAA
Tulet toimimaan viestinnän asiantuntijana sisäiseen ja ulkoiseen työnantajaviestintään liittyvissä tehtävissä ja työskentelet läheisessä yhteistyössä HR-yksikkömme kanssa. Tehtäviisi kuuluu muun muassa sisäisen ja ulkoisen työnantajamielikuvan kehittäminen ja viestintä, perehdytys- ja rekrytointiviestinnän tukeminen, osaamisen johtamista ja kehittämistä koordinoivan Sweco Akatemian viestintä sekä sisäisen viestinnän kehittämiseen, suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen. Lisäksi osallistut muihin viestintäyksikön päivittäisiin tehtäviin erikseen sovitun mukaisesti.

Viestintäyksikkömme toimii tiiviissä yhteistyössä konserniviestinnän, muiden tukitoimintojen ja liiketoimintayksiköidemme kanssa, ja työkielinämme ovat sekä suomi että englanti. Työpiste sijaitsee Helsingin Ilmalassa.

Swecolla olet mukana luomassa tulevaisuuden kaupunkeja ja kestävämpää yhteiskuntaa. Meillä pääset työskentelemään kiinnostavissa ja haastavissa tehtävissä yhdessä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa. Tuemme ammatillista kehittymistäsi monipuolisten työtehtävien ja muiden osaamisen kehittämiseen liittyvien toimenpiteiden avulla. Vastavuoroisesti odotamme sinulta uteliaisuutta ja motivaatiota uuden oppimiseen. Swecolla asiakaslähtöisyys, vastuullisuus ja kannattava liiketoiminta ovat kaiken toiminnan keskiössä ja helposti lähestyttävät ja sitoutuneet työntekijät ovat liiketoimintamme ydin. Meillä olet osa tiimiä, jossa kaikkia arvostetaan ja kunnioitetaan. Työnantajana olemme joustava, ja työn ja yksityiselämän kestävä yhteensovittaminen on meille tärkeää. Meillä on myös monipuoliset ja työntekijöidemme arvostamat henkilöstöedut.


Edellytämme sinulta

soveltuvaa koulutustaustaa ja kokemusta vastaavista tehtävistä
osaamista sisäisen viestinnän strategisesta suunnittelusta ja työnantajabrändin kehittämisestä
suunnitelmallisuutta sekä itsenäistä ja vastuullista otetta työhön
positiivista asennetta ja palveluhenkisyyttä
hyvää suullista suomen- ja englanninkielentaitoa
erittäin hyvää kirjallista esityskykyä sekä suomen- että englanninkielellä
Alamme tuntemuksen ja muun kielitaidon katsomme eduksi.


Tarjoamme sinulle

Sweco tarjoaa monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän arvostetussa kansainvälisessä organisaatiossa. Swecon viestintäyksikössä on dynaaminen tekemisen meininki ja mukava porukka, ja saat tiimin täyden tuen tehtävässäsi. Lue lisää www.sweco.fi


Kiinnostuitko?

Toimitathan hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.11.2018 mennessä.
Työ alkaa mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä.
Rekrytointiprosessin ensimmäinen osio toteutetaan videohaastattelun muodossa. Valitut henkilöt tulevat saamaan videohaastattelukutsun sähköpostiin, joten seuraathan sähköpostiasi aktiivisesti.


Lisätietoja

Annika Antonen
Asiakkuuspäällikkö, Toimisto, ICT, Call Center
StaffPoint Oy || Satamakatu 22 || 20100 TURKU
045 7881 6679 || vaihde 030 047 2000
annika.antonen@staffpoint.fi || www.staffpoint.fi