(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija / Suomen Standardisoimisliitto SFS ry
S&S Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.2.2020

Suomen Standardisoimisliitto SFS ry on standardisoinnin keskusjärjestö Suomessa. Huolehdimme siitä, että suomalaisilla organisaatioilla on mahdollisuudet vaikuttaa alansa standardeihin niin maailmalla kuin Suomessa. Kerromme standardien hyödyistä ja ylläpidämme Suomen tarpeita vastaavaa standardikokoelmaa. SFS on yritysten ja organisaatioiden kumppani kaikessa standardisointiin liittyvässä. 

www.sfs.fi @standardeista

Tule mukaan kehittämään SFS:n viestintää ja vahvistamaan standardisoinnin näkyvyyttä

Haemme Helsingin ydinkeskustassa sijaitsevaan toimistoomme vakituiseen työsuhteeseen

Viestinnän asiantuntijaa

Tervetuloa osaksi nelihenkistä viestinnän tiimiämme. Etsimme joukkoomme osaajaa, joka syttyy sisällöntuotannosta ja prosessien kehittämisestä. Työ koostuu monikanavaisen viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta tavoitteena kasvattaa edelleen toimintamme tunnettuutta ja standardisoinnin vaikuttavuutta. Tuemme myös markkinointiamme myynnin vauhdittamiseksi.

Työssämme on tärkeää hahmottaa laajoja asiakokonaisuuksia ja kyetä viestimään standardeista ymmärrettävästi. Kehityshankkeet edellyttävät aitoa innostusta uudistaa viestintämme sisältöä, joustavaa asennetta sekä sinnikästä otetta ja vahvaa projektinhallintaa ajoittain myös aikapaineen alla. Asioita tehdään sekä yhdessä että itsenäisesti vastuuta kantaen. 

Odotamme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja muutaman vuoden kokemusta työskentelystä joko yritys-/ organisaatioviestinnän tai sisältömarkkinoinnin tehtävissä. Arvostamme kykyäsi kehittää näkyvyyttämme eri viestintäkanavissa ja tarttua rohkeasti uuteen. Sinua kiinnostaa vastuullinen ja vaikuttava viestintä sekä Suomen kilpailukyvyn edistäminen. 

SFS on 50 osaajan asiantuntijaorganisaatio, jonka palveluksessa pääset kehittämään ja kehittymään. 

Lisätietoja tehtävästä antaa S&S Consultingissa Sanna Leppäluoto, p. 050 344 6864 ja SFS:ssä viestintäjohtaja Karina Vikman, p. 040 532 1532. Karinan tavoitat parhaiten keskiviikkona 4.3.2020. klo 14-15 ja perjantaina 6.3. klo 13-16.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmäämme alla olevan Jätä hakemus -painikkeen viimeistään 9.3.2020. Täydennä hakulomakkeen tiedot huolellisesti, erityisesti henkilötiedot ja työkokemus.