(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, määräaikainen
LähiTapiola

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.2.2020

Haemme vahvaa viestinnän tekijää ja huipputyyppiä työkaveriksemme!

Upean kollegamme siirtyessä perhevapaalle etsimme tiimiimme määräaikaista vahvistusta. Tule tekemään LähiTapiolaa tunnetuksi elämänturvakumppanina ja rakentamaan kanssamme intohimoista elämänturvakulttuuria. Meillä LähiTapiolassa viestintä toimii koko yhtiöryhmän strategisen ja kulttuurisen uudistumisen vauhdittajana ja tarvitsemme nyt monipuolista työyhteisöviestinnän osaajaa vauhdittamaan tätä muutosmatkaamme.

Onko strategian, kulttuurin ja arvojen edistäminen viestinnän keinoin sinulle intohimo? Oletko idearikas rohkea sisällöntuottaja, jolla on taito luoda kiinnostavaa sisältöä kanavasta ja tavasta riippumatta, vaikkapa hyvien tekstien tai videoiden muodossa. Oletko innostava hyväntahtoinen tyyppi, joka syttyy työyhteisöviestinnästä ja henkilöstön osallistamisesta?

Meille on tärkeää, että saat asioita tapahtumaan ja samalla innostat meitä kaikkia viestimään. Palat halusta kehittää avointa vuorovaikutteista työyhteisöviestintää ja haluat rohkaista ihmisiä uusien asioiden pariin. Saat energiaa ihmisten innostamisesta ja yhdessä tekemisestä!

Odotamme sinulta

Tässä mielenkiintoisessa tehtävässä:
- Suunnittelet ja toteutat itsenäisesti ja aktiivisesti LähiTapiolan uudistumiseen liittyvää viestintää
- Tuotat hyvällä ja reippaalla otteella monipuolisia sisältöjä viestinnän eri kanaviin
- Kehität työyhteisöviestinnän toimintamalleja ja työvälineitä yhdessä tiimin kanssa
- Innostut muutoksesta ja saat muut innostumaan mukanasi
- Motivoidut viestintätapojen ja työkalujen kehittämisestä ja viihdyt myös valmentajan roolissa

Sinulla on useamman vuoden kokemus viestinnän tehtävistä ja kunnianhimoinen asenne työn tekemiseen – haluat oppia ja kehittyä paremmaksi viestinnän osaajaksi. Meille on tärkeää, että etsimämme henkilö on ennen kaikkea positiivinen hyvä tyyppi, tiimipeluri ja kiva työkaveri. Erityisesti arvostamme hyvää huumorintajua.

Kerro meille, miksi juuri sinä olisit osuva valinta tehtävään. Odotamme innolla ja ilolla uuden työkaverimme tapaamista!

Lisätietoja

Jos sinulla on mielessä kysymyksiä tehtävästä tai meillä työskentelystä, lisätietoja antavat:
Viestintäpäällikkö Fanni Helin p. 040 5621234
Ti 11.2. klo 9- 10
Ke 12.2. klo 9-10
Viestintäasiantuntija Juulia Piirainen p. 044 3439510
Ti 18.2. klo 9-10.
ke 19.2. klo 9-10

Hae tehtävää täyttämällä hakulomake 1.3.2020 mennessä. Olisi hienoa, jos pystyisit aloittamaan työskentelyn kanssamme mahdollisimman pian! Sijaisuus kestää ainakin vuoden.