(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, Loviisan voimalaitos
Fortum Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.11.2018

Työnkuvasi

Etsimme kokenutta viestinnän asiantuntijaa toteuttamaan ja kehittämään Fortumin Loviisan voimalaitoksen sisäistä viestintää. Ydinvoimalaitoksen alueella työskentelee päivittäin 500 fortumlaisen lisäksi lähes sata ulkopuolista työntekijää. Vuosihuoltojen aikana alueella työskentelevien ammattilaisten määrä moninkertaistuu. Loviisan voimalaitos on osa Generation-divisioonaa, joka vastaa Fortumin sähköntuotannosta Pohjoismaissa. Viestinnän asiantuntija kuuluu Generation-divisioonan viestintätiimiin ja raportoi matriisissa voimalaitoksen henkilöstö- ja liiketoimintajohtajalle.

Viestinnän asiantuntijana
- toteutat sisäistä viestintää Loviisan voimalaitoksen viestintäsuunnitelman mukaisesti ja jalkautat konsernitasoisia hankkeita voimalaitoksella
- kehität sisäisen viestinnän käytäntöjä ja kanavia
- kehität, hallinnoit ja luot erilaisia sisältöjä (kuten uutisia, artikkeleita, esitysmateriaaleja, esitteitä, kuvia, infograafeja ja videoita)
- tuet ja valmennat sekä johtoa että asiantuntijoitamme vaikuttavan sisäisen viestinnän toteuttamisessa
- tuet laitoksen ulkoista viestintää paikallisesti
- olet osa voimalaitoksen valmiusorganisaatiota.

Tarjoamme sinulle

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan Fortumin Generation-liiketoiminnan sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien näkemyksiin toiminnastamme sekä tekemään näkyväksi yrityksemme visiota kohti puhtaampaa maailmaa. Sinulla on myös keskeinen rooli ylläpitää ja edistää sisäistä vuoropuhelua voimalaitoksen, Generation-divisioonan ja yhtiön välillä. Pääset työskentelemään yhdessä sitoutuneiden asiantuntijoiden ja viestijöiden kanssa. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa viestijänä ja hyvät uramahdollisuudet isossa talossa. Arvomme - uteliaisuus, vastuullisuus, rehellisyys ja kunniotus - luovat perustan kaikelle tekemisellemme.

Odotamme sinulta

- ylempää tai alempaa korkeakoulututkintoa viestinnän, markkinoinnin tai vastaavalta alalta
- minimissään 3 vuoden kokemusta viestinnän tehtävistä, kokemus tuotantoympäristössä työskentelystä katsotaan eduksi
- halua oppia tuntemaan liiketoimintaa ja ihmisiä - osallistumista voimalaitoksen päivittäiseen toimintaan
- kykyä kertoa liiketoimintalähtöisesti tarinoita; erinomaista kirjallista ja suullista suomen- ja englanninkielen taitoa, ruotsinkielen osaaminen katsotaan eduksi
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä johtaa projekteja itsenäisesti
- kykyä omaksua erilaisia työkaluja helposti ja kokemusta digitaalisten kanavien kehittämisestä. Käytät sujuvasti Photoshop- ja InDesign-ohjelmia. Kokemus videokuvaamisesta ja editoinnista on plussaa.

Kiinnostuitko?

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta 21.11.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Fredrik Karlsson, Generation divisioona, tel. +46 76 866 7725 (ruotsi/englanti) tai Kati Suurmunne, konserniviestintä, puh. 040 588 9112 (9.11. klo 9-10 tai 14.11. klo 14:30-15:30)