(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, kääntäjä
Julkisten ja hyvinvointialojen liitto JHL ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.10.2020

Haemme viestinnän asiantuntija, kääntäjää viestinnän ja markkinoinnin yksikköön kokoaikaiseen, toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen JHL:n keskustoimistolle Helsinkiin. Tehtävä on uusi.

Tehtäviin kuuluu vastata liitossa tehtävistä käännöstöistä suomi-englanti-suomi sekä hoitaa suomi-ruotsi-suomi -käännöksiä. Viestinnän asiantuntija, kääntäjä työskentelee työparina liiton toisen viestinnän asiantuntijan, kääntäjän kanssa.

Viestinnän asiantuntija, kääntäjä osallistuu liiton viestinnän ja näkyvyyden suunnitteluun ja kehittämiseen. Hän hoitaa materiaalien, tiedotteiden, kampanjoiden ja muiden sisältöjen kieliversiot. Tehtäviin kuuluu esimerkiksi jäsen- ja markkinointiviestintä, some-viestintä sekä medialle ja muille kohderyhmille menevien sisältöjen valmistelu ja kääntäminen. Viestinnän asiantuntija, kääntäjä vastaa englannin- ja ruotsinkielisten nettisivujen sisällön tuottamisesta ja rakenteen toteuttamisesta.

Viestinnän asiantuntija, kääntäjä vastaa kielellisistä linjauksista ja kielenhuollosta englannin ja ruotsin kielen osalta. Hän tekee yhteistyötä liiton kaikkien yksiköiden kanssa, mutta erityisesti monikulttuurisuudesta, maahanmuuttajatoiminnasta, koulutuksesta ja järjestötoiminnasta vastaavien tahojen kanssa.

Vaadimme soveltuvaa korkeakoulututkintoa, mielellään kääntäjänkoulutusta ja erinomaista suomen, englannin ja ruotsin kielen taitoa. Edellytämme hyviä viestinnällisiä ja tietoteknisiä valmiuksia. Eduksi katsotaan työelämäsanaston tuntemus ja ay-järjestökentän ymmärtäminen. Tehtävän hoito edellyttää itsenäistä työskentelyotetta ja ajoittain joustamista työajoissa kiireellisissä viestintätilanteissa.

Tarjoamme loistavat työkaverit ja kiinnostavan työyhteisön yhteiskunnallisten asioiden parissa. Palkka ja muut edut määräytyvät JHL:n henkilöstön työehtosopimuksen mukaan.

Työsuhde alkaa 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan. Hakemukset ja ansioluettelot 2.11.2020 klo 9.00 mennessä osoitteeseen henkilostohallinto@jhl.fi. Aihekenttään maininta: ”Viestinnän asiantuntija, kääntäjä”.

Lisätietoja tehtävästä: viestintäpäällikkö Heidi Hänninen, p. 040 126 2748 ja viestintäjohtaja Kristiina Ahonen, p. 040 530 1774.