(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.1.2020
Tarjollahyvä mahdollisuus osaavalle ja aktiiviselle viestinnän osaajalle! EtsimmeHelsingissä sijaitsevalle asiakasyrityksellemme Viestinnän asiantuntijaamääräaikaiseen tehtävään. Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian ja sopimustehdään syksyyn 2020 asti, jatko on mahdollinen. 
Toivommehakijoilta noin 3-5 vuoden kokemusta viestinnän suunnittelusta ja tuotannosta.Kirjoitat sujuvasti erilaisia tekstejä, mm. lehdistötiedotteet japörssitiedotteet ovat sinulle tuttuja. Eduksi katsomme kokemuksentalousviestinnästä ja toivomme ymmärrystä eri viestintäkanavienlainalaisuuksista.  Työotteeltasiolet pitkäjänteinen ja järjestelmällinen. Työskentelet mielelläsi tiimissä samallakantaen vastuun omista vastuualueistasi ja toimit muutenkin mielelläsiyhteistyössä eri tahojen kanssa. Arvostamme aktiivista ja oma-aloitteistatyöotetta ja aitoa halua tehdä laadukasta viestintää ja myös kehittyä omassa työssä. Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osaavassa tiimissä mukavien kollegojen parissa! 

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Heidi Martiala-Welin, puh. 030 6090 524 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.
Lähetäthän hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, viimeistään 23.1.2020 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.