(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija - Helsinki
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2018
Suomen ASH ry (Action on Smoking and Health) on vuonna 1989 perustettu, valtakunnallinen kansanterveysjärjestö ja tupakkapolitiikan asiantuntija. Tavoitteemme on savuton Suomi. Edistämme tupakkatuotteiden ja niihin rinnastettavien tuotteiden käytön loppumista sekä päihteettömyyttä.    Asiakasyrityksemme Suomen ASH ry hakee yhteistyössä kanssamme viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Toimipaikka sijaitsee hyvien yhteyksien päässä Helsingin Pitäjänmäessä. Työsopimus solmitaan suoraan Suomen ASH ry:n kanssa.  

Tehtävän kuvaus

Etsimällämme henkilöllä on vahvat viestintätaidot, kokemusta vastaavista tehtävistä ja näyttöä onnistuneen viestinnän toteutuksesta. Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti viestinnän suunnittelusta, kehittämisestä ja toteutuksesta tukien yhdistyksen viestinnän onnistumista eri kanavissa.  

Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät mm:

viestinnän kehittämistä, arviointia ja analysointia, mediaseurantaa, mediasuhteiden ylläpitoa, uutis- ja jäsenkirjeiden kehittämistä, verkkosivujen ylläpitoa ja kehittämistä, uutisotsikoiden kokoamista ja välittämistä sekä hallinnollisissa tehtävissä avustamista. Lisäksi vastaat myös tilaisuuksien suunnittelusta, toteutuksesta ja kehittämisestä.  

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Sujuvan suomen kielen lisäksi hallitset myös englannin kielen sekä sinulla hyvät it-taidot. Olet sujuvasanainen viestijä, joka tuottaa hyvää sekä virheetöntä tekstiä. Tehtävä edellyttää hyvää kokonaisuuksien hahmottamista, ongelmanratkaisutaitoa, järjestelmällistä ja asiakaslähtöistä työskentelytapaa, tutkimustiedon merkityksen ymmärtämistä luotettavassa viestinnässä sekä viestinnän laajaa hallintaa eri kanavissa ja eri kohderyhmille.

Sinua kuvaa parhaiten: 

itsenäinen, vastuuntuntoinen, toimeen tarttuva ja aktiivinen ote työhön sekä halu tehdä itse "kädet savessa" töitä. Persoonaltasi olet aktiivinen, ulospäin suuntautunut ja positiivinen. Viihdyt pienessä ja matalahierarkisessa työyhteisössä, jossa saat tarttua joustavasti monen tyyppisiin tehtäviin. Suomen ASH ry tarjoaa sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen vakituisen tehtävän sekä mukavan työyhteisön tuen. Huomioithan että työpaikka on savuton. Tunnistitko itsesi tästä? Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa ma 21.5. klo 10-11 ja pe 25.5. klo 12-13 Eilakaislan seniorkonsultti Marjaana Merikanto, puh. 030 6090 504. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen pikaisesti, viimeistään 4.6. 2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Käsittelemme hakemuksia koko hakuajan. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.