(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, Espoo
Metsä Group, konsernipalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.2.2018

TALOUS- JA YRITYSVIESTINNÄN ASIANTUNTIJA


Tehtävänkuvaus


Etsimme Metsä Groupin konserniviestintään talous- ja yritysviestinnän osaajaa äitiysloman sijaiseksi. Tässä monipuolisessa tehtävässä osallistut listayhtiö Metsä Boardin osavuosikatsausten ja niihin liittyvien esitysaineistojen tuottamiseen sekä vuosikertomusprojektin toteuttamiseen. Vastaat myös Metsä Boardin Sijoittajat-verkkosivujen sisällöstä ja niiden kehittämisestä. Toimit lisäksi sidosryhmälehden toimituspäällikkönä ja sisällöntuottajana eri viestintäkanaviin. Tehtävä on määräaikainen sijaisuus ajalle 1.4.2018–1.6.2019 tai aloitus sopimuksen mukaan. 


Keskeisimmät tehtäväkokonaisuudet:


– Metsä Boardin osavuosikatsausten ja niihin liittyvien esitysmateriaalien tuottaminen sekä osavuosikatsausten koordinointi ja julkaisuprosessi
– Metsä Boardin vuosikertomusprojektin toteutus konsernin yhteisen linjan mukaisesti Metsä Boardin sijoittajat-verkkosivujen päivitykset ja sisällön kehittäminen
– Asiakaslehti Metsä Board Magazinen toimituspäällikön tehtävät
– Pörssi- ja lehdistötiedotteiden tuotanto ja julkaisu
– Sisällöntuotanto Metsä Boardin ja Metsä Groupin eri julkaisuihin ja sosiaalisen median kanaviin sekä intranetiin
– Muut talous- ja sijoittajaviestintään liittyvät tehtävät


Edellytykset


Odotamme sinulta tehtävään soveltuva korkea- tai ammattikorkeakoulututkintoa. Aiempi työkokemus listayhtiössä on eduksi. Sinulla on kokemusta talousviestinnästä ja taloudellisesta raportoinnista sekä yritysviestinnästä. Osaat tuottaa sujuvia tekstejä erilaisille kohderyhmille sekä suomeksi että englanniksi. Ymmärrät listayhtiön velvoitteita, ja olet huolellinen ja kiinnostunut numeroista. Pystyt toimimaan joustavasti tiukoissakin aikatauluissa, ja projektinhallinta on sinulle tuttua. Olet proaktiivinen ja kehittämishaluinen. Sinulla on erinomaiset vuorovaikutustaidot ja kykenet toimimaan itsenäisessä roolissa.


Lisätiedot


Tarjoamme sinulle monipuolisen työtehtävän osana Metsä Groupin konserniviestinnän ammattitaitoista sisällöntuotantotiimiä menestyvässä metsäteollisuuskonsernissa Espoon Tapiolassa. Tule mukaan luomaan pohjoisesta puusta tulevaisuuden liiketoimintaa. 


Lisätietoja tehtävästä antaa Metsä Groupin sisäisen ja ulkoisen viestinnän tiimin vetäjä Kaisu Vaalto joko sähköpostitse kaisu.vaalto@metsagroup.com tai puhelimella +358 40 777 8922, parhaiten tavoittaa 12.2. kello 14 alkaen, 13.2. koko päivän ja 14.2. 9–12.


Hakeminen


Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoiveineen mahdollisimman pian, viimeistään 15.2.2018 mennessä.