(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän asiantuntija, asiakasviestintä
Kela

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2020

Onko hyvä asiakasviestintä sinulle sydämen asia? Innostaako sinua tavoitteellinen tekeminen, jossa onnistumisia haetaan yhdessä osaavan tiimin kanssa? Tule Kelaan tekemään merkityksellistä työtä.

Haemme kielitaitoista viestinnän asiantuntijaa vakituiseen työsuhteeseen. Työskentelypaikka on Helsingissä Töölössä. Tehtävä sijoittuu asiakasviestinnän sisältöryhmään, jossa työskentelee 15 alan ammattilaista. Tuotamme asiakasviestinnän sisältöjä verkkoon (kela.fi, elämässä.fi), sosiaaliseen mediaan, uutiskirjeisiin ja erilaisiin julkaisuihin. Viestinnän asiantuntijana vastuullasi on erityisesti perhe- ja eläke-etuuksiin liittyvä viestintä. Tukenasi on vahva asiantuntijaverkosto. Koordinoit myös Kelan asiakasviestintää eri kielillä yhteistyössä käännös- ja asiakkuuspalvelujen kanssa.

Saatat olla sopiva henkilö tehtävään, jos

-    sinulla on vahvat viestinnän suunnittelun ja mittaamisen taidot sekä näyttöä onnistuneista monikanavaisista viestintäprojekteista
-    kirjoitat nopeasti selkeää ja asiakasystävällistä tekstiä suomeksi, ruotsiksi ja/tai englanniksi 
-    olet kiinnostunut sosiaaliturvasta ja sen merkityksestä asiakkaidemme arjessa 
-    olet oma-aloitteinen ja kannat vastuun kiireisissäkin tilanteissa
-    olet suorittanut soveltuvan korkeakoulututkinnon.

Katsomme eduksi, jos sinulla on aikaisempaa kokemusta lapsiperheille tai eläkeläisille suunnatusta viestinnästä. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja suunnitelmallista työotetta.

Me tarjoamme sinulle

-    haastavan ja mielenkiintoisen tehtävän sekä mahdollisuuden kehittyä viestijänä
-    kannustavan ja kokeilevan työyhteisön 
-    lounasedun ja kattavan työterveyshuollon
-    joustoa työn ja muun elämän yhteensovittamiseen.

Viestinnän asiantuntijan palkka määräytyy kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää osoitteessa www.kela.fi/rekrytoi viimeistään 31.3.2020. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja hakukirje. Kun hakemuksesi on saapunut meille, lähetämme vahvistuksen sähköpostiisi.

Lisätietoja tehtävistä antaa viestintäpäällikkö Siiri Kärkkäinen to 19.3. klo 10 - 11 ja ke 25.3. klo 13.30 - 15, p. 050 301 1343, etunimi.sukunimi@kela.fi.