Viestinnän ammattilainen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2022

Viestinnän osaaja!

Haemme asiakasyrityksellemme Espooseen viestinnän osaajaa. Rooli on yrityksessä uusi eli sinulla on aito mahdollisuus päästä muokkaamaan siitä omannäköistäsi ja yrityksen tarpeisiin soveltuvaa. Suunniteltuun tehtävänkuvaan kuuluu mm. tiedotteiden kirjoittamista, yrityksen ilmeen tuomista tälle vuosikymmenelle sekä yrityksen somesisällön (Linkedin/Facebook yms.) luomista.

----------

Mitä etsimme:

Hakemamme henkilö on kiinnostunut viestinnästä ja markkinoinnista. Seuraat aktiivisesti eri yritysten kanavia ja haet sitä kautta inspiraatiota myös omaan tekemiseesi. Omaat visuaalista silmää ja pystyt tuottamaan virheetöntä suomen kielistä tekstiä. Osaamisesi puolesta voit olla jo alalla pitemmän kokemuksen kartuttanut osaaja tai oppimishaluinen ja idearikas opintojen loppupuolella oleva tekijä.

----------

Mitä tarjoamme ja palkka:

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen vakavaraisessa ja alallaan arvostetussa yrityksessä säännöllisillä työajoilla (arkisin 8-16). Palkkaus palkkatoiveiden mukaisesti.

----------

Miten haet työpaikkaa:

Me haluamme sinut töihin, joten jätä hakemuksesi ilmoituksen ohessa olevasta hakulinkistä ja tee se heti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana! Liitäthän hakemukseesi CV:si ja hakemuksesi, jossa kerrot muutamalla lauseella miksi juuri sinä olisit tähän tehtävään sopiva henkilö. Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

----------

Lisätiedot:

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan rohkeasti yhteydessä. Puhelintiedustelut arkisin 9-15 välisenä aikana.

Olli Nyman
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
040 307 5109
olli.nyman@eezy.fi

Saara Rouvinen
HR-konsultti
Eezy Henkilöstöpalvelut
050 449 9538
saara.rouvinen@eezy.fi

www.eezy.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1547927
  • Tehtäväalue: Viestintä, Toimistotyö
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 23.1.2022
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Uusimaa, Espoo