(Poistunut julkaisusta)

Viestinnän ammattilainen
Suomen Ratsastajainliitto ry

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.10.2018
Suomen Ratsastajainliitto hakee innostunutta ja osaavaa

viestinnän ammattilaista

Vastaat liiton monikanavaisesta ulkoisesta ja sisäisestä viestinnästä. Tuet ja autat liiton lajeja, seuroja ja alueita niiden aktiivisessa viestinnässä.

Odotamme sinulta vähintään 3-5 vuoden kokemusta viestinnän alueelta, mielellään viestintätoimistoista tai median parista. Meillä on laaja ja monipuolinen viestinnän kanavavalikoima, joten toivomme, että olet sinut digitaalisen ja sosiaalisen median parissa työskentelystä. Olet hyvä verkostoitumaan ja tulet hyvin toimeen ihmisten kanssa. Sinulla on mielellään korkeakoulututkinto ja luonnollisesti hyvä kirjallinen ja suullinen viestintätaito on välttämätön vaatimus. Hyvä kielitaito on tehtävän menestyksellisessä hoitamisessa tärkeää. Hienon lajimme tuntemus ei ole edellytys, nykyaikaisen viestinnän monipuolinen osaaminen on tärkeintä. Kokemus hevosista ja ratsastuksesta on toki positiivista.

Tarjoamme:

  • Mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kehittää tasa-arvoisen lajimme viestintää.
  • Näköalapaikan kasvavan, hienon urheilulajin ja hevosalan parissa.
  • Mukavan työyhteisön ja laajan ja osaavan luottamushenkilöverkoston.

Jos haluat olla mukana rakentamassa ratsastusurheilun tulevaisuutta, lähetäthän vapaamuotoisen hakemuksen osoitteeseen  pekka.tormala@ratsastus.fi. Hakuaika tehtävään päättyy 11.11.

Toivomme sinun kertovan hakemuksessasi lyhyesti motivaatiostasi ja viestinnän osaamisestasi sekä liittävän hakemukseesi CV:n ja palkkatoiveen.