(Poistunut julkaisusta)

Viestinnällinen järjestösihteeri
Opteam

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.9.2018

Etsimme asiakkaallemme Verovirkailijain Liittoon viestinnällistä järjestösihteeriä vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävä pitää sisällään viestinnällisiä ja hallinnollisia työtehtäviä tasapuolisesti. Viestinnällisiin työtehtäviin kuuluvat päivittäisviestintä, Veroväki-lehden toimitussihteerinä toimiminen sekä kotisivujen, sosiaalisen median ja jäsentiedotteiden sisällöntuotanto. Hallinnollisiin työtehtäviin kuuluvat hallinnollisen sihteerin tehtävät, tapahtumajärjestelyt sekä muut vaihtelevat toimistotyöt.

Ideaalihakijalla on kaupallinen tai viestintäalan koulutus (esim. Tradenomi). Toivomme hakijalta kokemusta järjestössä työskentelystä tai vastaavanlaisista toimistotehtävistä.

Työssä arvostetaan aikaisempaa viestinnällistä kokemusta, hyvää kirjallista esitystaitoa sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja viihdyt mielelläsi osana työyhteisöä. Tehtävässä pärjää reippaasti työhön tarttuva ja aikaansaava työntekijä, jolla on aito halu kehittää asioita. Osaat organisoida työt tehokkaasti ja pystyt työskentelemään määrätietoisesti myös paineen alla. Tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suomen kielen taitoa ja hyviä tietoteknillisiä valmiuksia. Ruotsin- ja englannin kielen taito lasketaan eduksi.

Tarjoamme mahdollisuuden työskennellä osana neljän hengen tiimiä, jossa pääset näyttämään oman osaamisesi sekä saat varmasti mukavat työkaverit ympärillesi. Toimisto sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Pasilassa.

Rekrytointia toteutetaan yhteistyössä Opteam Luovan kanssa. Työn aloitus on mahdollisimman pian, joten hakemuksia käsitellään jo hakuajan ollessa käynnissä. Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen 16.9. mennessä. Lisätietoa työtehtävästä antaa Opteam Luovalta Johanna Karila, puh. 050 442 0004 tai johanna.karila@barona.fi.