(Poistunut julkaisusta)

Vieraiden kielten kustannustoimittajia
Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.5.2019

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

MÄÄRÄAIKAISIA VIERAIDEN KIELTEN KUSTANNUSTOIMITTAJIA

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, vieraiden kielten toimitukseen. Toimitustyön kielialueena on englanti ja/tai ruotsi; muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työskentelet osana Otavan sisäistä oppimateriaalien toimitustiimiä ja vastaat sovittujen projektien eteenpäin viennistä ja toimitustyöstä. Teet työtä sisällöntuottajien ja yksikön muiden ammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto sekä kokemusta opetus- tai toimitustyöstä. Tunnet kielten opetuksen salat ja haluat vaikuttaa opetuksessa käytettävään materiaaliin. Olet aktiivinen, aikaansaapa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Johdat määrätietoisesti ja kustannustehokkaasti sekä printti- että digiprojekteja ja olet tarvittaessa valmis kiivaaseenkin työtahtiin. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä digitaalisia valmiuksia ja kykyä oppia uusia asioita myös aikataulupaineiden keskellä. Sujuvan suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää englannin ja ruotsin kielen sisältöosaamista. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen työyhteisön kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa 1.8.2019 tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuudet ovat 1-2 vuoden mittaisia.

Lisätietoja antaa Elina Hyttinen p. 050 3103051 perjantaina 24.5. klo 13–15 ja maanantaina 27.5. klo 14–16.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ke 29.5.2019 mennessä osoitteeseen kustannustoimittaja@otava.fi. Liitä mukaan ansioluettelosi.