(Poistunut julkaisusta)

Vieraiden kielten kustannustoimittaja
Kustannusosakeyhtiö Otava

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.5.2020

Kustannusosakeyhtiö Otava hakee

MÄÄRÄAIKAISTA VIERAIDEN KIELTEN KUSTANNUSTOIMITTAJAA

Otava Oppimisen palvelut -yksikköön, vieraiden kielten toimitukseen. Toimitustyön kielialueena on englanti ja/tai ruotsi; muu kielitaito katsotaan eduksi.

Työskentelet osana Otavan sisäistä oppimateriaalien toimitustiimiä ja vastaat sovittujen projektien eteenpäin viennistä ja toimitustyöstä. Teet työtä sisällöntuottajien ja yksikön muiden ammattilaisten kanssa tulevaisuuden oppimateriaalien kehittämiseksi.

Sinulla on tehtävään sopiva korkeakoulututkinto sekä kokemusta opetus- tai toimitustyöstä. Tunnet kielten opetuksen salat ja haluat vaikuttaa opetuksessa käytettävään materiaaliin. Olet aktiivinen, aikaansaapa ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Johdat määrätietoisesti ja kustannustehokkaasti sekä printti- että digiprojekteja ja olet tarvittaessa valmis kiivaaseenkin työtahtiin. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyviä digitaalisia valmiuksia ja kykyä oppia uusia asioita myös aikataulupaineiden keskellä. Sujuvan suomen kielen lisäksi tehtävä edellyttää englannin ja ruotsin kielen sisältöosaamista. Muu kielitaito lasketaan eduksi.

Tarjoamme Sinulle ainutlaatuisen työyhteisön kehittyvässä ja innostuneessa asiantuntijaorganisaatiossa, jonka arvot ovat vastuullisuus, laatu, rohkeus ja läheisyys.

Tehtävä on määräaikainen. Työ alkaa 1.8.2020 tai sopimuksen mukaan ja määräaikaisuus on 2 vuoden mittainen.
Lisätietoja antaa vieraiden kielten kustannuspäällikkö Elina Hyttinen p. 050 3103051 tiistaina 26.5. klo 14–15:30 ja torstaina 28.5. klo 13:30–15.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään perjantaina 5.6.2020 osoitteessa https://tyopaikat.otava.fi/#/jobs/maaraaikainen-vieraiden-kileten-kustannustoimittaja-re8w5u6/953866. Liitä mukaan ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kuin niitä saapuu