(Poistunut julkaisusta)

Vientispesialisti
UPM

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.11.2019

Haluatko työskennellä dynaamisessa, innovatiivisessa ja kansainvälisessä yrityksessä, joka tekee tulevaisuudesta parempaa meille kaikille? UPM on biometsäteollisuuden edelläkävijä ja rakennamme kestävää, innovaatiovetoista ja kiinnostavaa tulevaisuutta. ​Henkilöstömme osaaminen, terve arvopohja ja halu pyrkiä parempaan tekevät meistä ainutlaatuisia. Toimimme arvojemme mukaisesti: Luota ja ole luotettava, Tuloksia yhdessä ja Uudistu rohkeasti. 

Haemme nyt Vientispesialistia Rauman tehtaallemme noin puolen vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen, aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tuotteista ja toiminnastamme löydät: www.upmraumacell.com

Mitä teet

Vastaat määrättyjen markkinoiden osalta koko toimitusketjusta tilauksineen ja toimituksineen.
Toimit läheisessä yhteistyössä asiakkaan, tuotannon ja logistiikkaverkoston kanssa. Tehtäviisi kuuluu tilausten valmistumisen seuranta, vientidokumenttien laadinta ja tarvittavien laivausten ja kuljestusten järjestely. Lisäksi vastaat maksujen seurannasta ja perinnästä sekä varaston seurannasta.

Kuka olet

  • Sinulla on ammattikorkeatasoinen tutkinto tai vastaavat tiedot
  • Aiempi vientispesialistin työkokemus luetaan eduksesi
  • Sinulla on vahva englannin suullinen ja kirjallinen kielitaito, muut kielet esim. ruotsi, saksa tai venäjä luetaan eduksesi
  • Olet sosiaalinen, ennakkoluuloton ja ahkera
  • Olet nopea oppimaan ja pidät haasteista sekä kansainvälisestä työstä
  • Hallitset Office ohjelmat ja sinulla ennakkoluuloton oppimishalu muiden ohjelmien käyttöön (GMES, SAP)

Mitä UPM tarjoaa sinulle

  • Mielekäs työ: Olemme ylpeitä siitä mitä teemme. Työssämme korostuu turvallisuus, osaaminen, laatu ja arvojemme mukainen toiminta.
  • Työstään innostuneet ja motivoituneet tiimit: Työntekijämme ovat alansa todellisia ammattilaisia. Olemme monimuotoinen ja kansainvälinen organisaatio, joka toimii yhdessä yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.
  • Kehitysmahdollisuudet: Meillä voit vahvistaa osaamistasi jatkuvasti. Tuemme kehittymistäsi urasi jokaisessa vaiheessa.
  • Vastuu ihmisistä ja ympäristöstä: Yhteiset eettiset periaatteemme kattavat niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin huolehtimisen. Jatkuvana tavoitteenamme on kestävämpi tulevaisuus.

Lisätiedot

Lisätietoja antaa arkisin Manager, Marketing Anna Vastiala, puh. +358405330185.

Lähetä hakemuksesi oheisen linkin kautta viimeistään 25.11.2019.

Hakujärjestelmään liittyvissä kysymyksissä ota yhteyttä contacthr@upm.com, puh. 0204146600.

UPM on tupakoimaton työpaikka.