(Poistunut julkaisusta)

Vientisihteeri
Fastems Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2018

Asiakkaamme Fastems Oy Ab hakee vientisihteeriä (Trade Invoicing Specialist) Service-tiimiinsä Tampereelle.

Työssäsi olet osa Service-tiimiä ja vastaat itsenäisesti vientiin liittyvistä tehtävistä, kuljetusasioista sekä huollon laskutuksesta. Olet aktiivisesti tekemisissä koko toimitusketjun kanssa.

Toivomme sinulta aiempaa kokemusta vastaavantyyppisistä tehtävistä, vientiin ja/tai tuontiin, asiakaspalveluun ja laskutukseen liittyen. Sinulla on perusymmärrys kansainvälisestä kaupasta, vientikaupan rahoitusvälineistä ja yleisimmistä sopimusehdoista.

Toimit hyvin ryhmässä ja kommunikointisi on sujuvaa niin talon sisäisten kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa. Tehtävä edellyttävää hyvää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on perus ICT -taidot hallussa ja käytät sujuvasti Office -työkaluja.

Henkilönä olet omatoiminen, tarkka ja looginen, säilytät toimintakykysi myös paineistavissa ja muuttuvissa tilanteissa. Olet toiminnaltasi ratkaisukeskeinen.

Tehtävä on vakituinen. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi viipyilemättä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Vastaathan huolellisesti videohaastattelukysymyksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Jaakko Salmela, 045 636 0611 tai jaakko.salmela@barona.fi.