(Poistunut julkaisusta)

VIENTISIHTEERI, Tampere
Manpower

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2018

 

Teollisella toimialalla toimiva, voimakkaasti kasvava asiakasyrityksemme etsii

VIENTISIHTEERIÄ vakituiseen työsuhteeseen Tampereelle.

Työtehtäviisi kuuluu vientikaupan projektien hoitaminen, johon osallistut myyntilaskuttajana sekä vientikaupan asiantuntijana. Ymmärrät kansainvälisen kaupan perusteita, vientikaupan rahoitusvälineitä ja sekä yleisimpiä sopimusehtoja. Aiempi työkokemus huolinnasta ja rahtikuljetuksista on eduksi.

Omaat hyvät tiimityötaidot ja kommunikoit sujuvasti sekä sisäisesti että ulkoisten sidosryhmien kanssa. Englannin kielitaito sekä suullisesti että kirjallisesti on työssäsi välttämätön, muu kielitaito katsotaan eduksesi. Sinulla on vähintään perustason ICT –taidot ja käytät sujuvasti Office –työkaluja.           
           
Työ edellyttää tarkkuutta sekä paineensietokykyä. Motivoidut haasteista etkä vierasta työskentelyä muuttuvissa työtilanteissa. Olet ratkaisukeskeinen ja vastuuntuntoinen tiimipelaaja, ja osaltasi luot ja ylläpidät työyhteisön positiivista ilmapiiriä.

Tarjoamme vakituisen työsuhteen alallaan arvostetun toimijan vientitiimissä, erinomaiset henkilöstöedut sekä innostuneen ja tiiviin työyhteisön tuen. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää pikimmiten, sillä haastattelut aloitetaan heti ja valittu henkilö aloittaa työt sopimuksen mukaan. Liitäthän mukaan palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerin Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377.