(Poistunut julkaisusta)

VIENTIPÄÄLLIKKÖ
DEN Finland Oy / Finnlamelli

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.8.2019

Vastaamaan huippulaatuisten hirsituotteiden uusien kansainvälisten markkinoiden avaamisesta Keski-Eurooppaan.

Vuonna 1995 perustettu Finnlamelli on ekologisen hirsitalorakentamisen ja lamellihirsiteknologian johtava kehittäjä niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin. Finnlamelli myy ja rakentaa muuttovalmiita pientaloja kuluttajille. Yrityksen tuotannosta noin 30 prosenttia menee vientiin, jonka tämän hetkiset päämarkkinat ovat Japanissa, Venäjällä ja USA:ssa.

Haemme nyt Finnlamellille uutta

Vientipäällikköä

Vastaamaan huippulaatuisten hirsituotteiden uusien kansainvälisten markkinoiden avaamisesta Keski-Eurooppaan. 

Onko sinulla jo kokemusta vientimyynnistä ja haluat olla mukana rakentamassa kansainvälistä menetystarinaa? Oletko kansainvälisesti orientoitunut, kaupallisesti ajatteleva ja luottamusta rakentava viennin rakentaja? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme vientipäällikkö.

Tehtävänäsi on rakentaa kansainvälinen jälleenmyyntikanava kohdemarkkinoille Keski-Eurooppaan. Olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin jälleenmyyjiin/maahantuojiin, osallistut alan messuille ja rakennat uusia kontakteja. Tavoitteenasi on saada merkittäviä jälleenmyyntikanavia muodostettua jo ensimmäisen vuoden aikana ja tehdä tunnetuksi sekä yritystä että laadukkaita tuotteita. Tapasi työskennellä on oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen.

Jotta onnistuisit tehtävässä, tarvitset kokemuspohjaa vientimyynnistä ja markkinoinnista sekä Keski-Euroopan jälleenmyyntikanavista. Kokemus valmistavasta teollisuudesta ja /tai kuluttajamarkkinasta on eduksi. Olet hyvä verkostoitumaan ja rakentamaan luottamusta. Haluat käyttää osaamistasi uudessa ympäristössä ja kansainvälisen huipputuotteen parissa. Olet tottunut matkustamaan työssäsi ja sinulla on hyvän englannin kielen taidon lisäksi joko hyvä ranskan tai saksan kielen taito. Työpisteesi sijaitsee Vantaalla tai kohdemaassa.

Me DENin työntekijät olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä. Arvostamme toinen toisiamme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö ja teemme vuosittain henkilöstön hyvinvointikyselyn. Meillä saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut!

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä DENin menestystarinaan. Tule maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä! Hae tehtävää 17.8.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveella varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Joonas Peuhkuri, puh. +358 40 352 1171.