(Poistunut julkaisusta)

VIENTIPÄÄLLIKKÖ
DEN Finland Oy / Finnlamelli

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Rakennat itsenäisesti huippulaatuisten hirsituotteiden uusia jälleenmyyntiverkostoja Pohjois- tai Keski-Eurooppaan.

Vastaamaan huippulaatuisten hirsituotteiden uusien kansainvälisten markkinoiden avaamisesta Pohjois- tai Keski-Eurooppaan. 

Onko sinulla jo kokemusta vientimyynnistä ja haluat olla mukana rakentamassa kansainvälistä menetystarinaa? Oletko kansainvälisesti orientoitunut, kaupallisesti ajatteleva ja luottamusta rakentava viennin rakentaja? Mikäli vastasit kyllä, saatat olla etsimämme vientipäällikkö.

Tehtävänäsi on rakentaa kansainvälinen jälleenmyyntikanava kohdemarkkinoille Pohjois- tai Keski-Eurooppaan. Olet aktiivisesti yhteydessä potentiaalisiin jälleenmyyjiin/maahantuojiin, osallistut alan messuille ja rakennat uusia kontakteja. Tavoitteenasi on saada merkittäviä jälleenmyyntikanavia muodostettua jo ensimmäisen vuoden aikana ja tehdä tunnetuksi sekä yritystä ja laadukkaita tuotteita. Tapasi työskennellä on oma-aloitteinen, asiakaslähtöinen ja tuloshakuinen.

Jotta onnistuisit tehtävässä, tarvitset kokemuspohjaa vientimyynnistä ja markkinoinnista ja Pohjois- tai Keski-Euroopan jälleenmyyntikanavista. Kokemus valmistavasta teollisuudesta ja /tai kuluttajamarkkinasta on eduksi. Olet hyvä verkostoitumaan ja rakentamaan luottamusta. Haluat käyttää osaamistasi uudessa ympäristössä ja kansainvälisen huipputuotteen parissa. Olet tottunut matkustamaan työssäsi ja sinulla on hyvän englannin kielen taidon lisäksi joko ruotsin, ranskan tai saksan kielen taito. Työpisteesi on joko Vantaalla tai kohdemaassa.

Me DENin työntekijät olemme energinen joukkue, joka tekee merkityksellistä työtä. Arvostamme toinen toisiamme, kehitämme jatkuvasti osaamistamme ja olemme alamme suunnannäyttäjä. Yhteinen tavoitteemme on olla alan paras työyhteisö ja teemme vuosittain henkilöstön hyvinvointikyselyn. Meillä saat rennon ja itsenäisen työilmapiirin sekä houkuttelevat ja kattavat henkilöstöedut!

Nyt on siis tuhannen taalan paikka liittyä DENin menestystarinaan. Tule maailman edistyksellisimmälle hirsitalovalmistajalle, joka valloittaa markkinoita loistotiimillä! Hae tehtävää 18.6.2019 mennessä lähettämällä CV:si ja palkkatoiveellasi varustettu hakemuksesi osoitteessa www.mercuriurval.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalin Joonas Peuhkuri, puh. +46 73 366 75 90.