Vientipäällikkö (Export Manager)
Vitabalans Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Vitabalans on vakavarainen ja kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, lääkinnällisiä laitteita, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa, ja tuotteitamme viedään 13 maahan Euroopassa.

Vientimme kasvaessa, uudelleenorganisoimme maavastuut, ja perustamme neljän vientipäällikön organisaatioon yhden position lisää. Haemmekin nyt markkinointitiimiimme idearikasta ja tuloshakuista

VIENTIPÄÄLLIKKÖÄ (EXPORT MANAGER)
vastaamaan 2-3 vientimaasta Euroopassa.

Vientipäällikkönä työskentelet toimintamme ytimessä. Vastaat kokonaisvaltaisesti 2–3 maata käsittävän myyntialueesi toiminnasta ja kehityksestä analysoimalla tunnuslukuja ja tekemällä tarvittavia päätöksiä maiden toiminnan parantamiseksi. Lisäksi sinulla on tärkeä rooli ohjauksessasi olevien maajohtajien ja heidän allaan olevan kenttämyynnin tukemisessa. Avoimella ja innostavalla asenteellasi autat ja ohjaat heitä onnistumaan tavoitteissa.

Työpäiväsi koostuu markkinoinnin ja myyntikampanjoiden vuosisuunnittelusta, budjetoinnista ja näiden toteutuksen valvonnasta, tuotelanseerausten suunnittelusta sekä konsernin strategian jalkauttamisesta maaorganisaatioon. Osallistut tarvittaessa paikallisiin myyntikokouksiin ja kehität toimintaa yhdessä maajohtajan kanssa. Maat toimivat omana tulosyksikkönä ja sinun tehtäväsi on asettaa tavoitteet ja valvoa niiden toteutumista maissasi. Raportoit menestymisestäsi markkinointijohtajalle.

Tehtävä edellyttää:

  • Myyntihenkisyyttä, vahvaa tulostavoitteellisuutta, kykyä ymmärtää suurempia kokonaisuuksia ja ohjata oman tiimisi toimintaa.
  • Hyviä neuvottelu- ja kommunikointitaitoja sekä erinomaista englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työkieli tässä tehtävässä on englanti.
  • Kokemusta myyntityöstä kansainvälisessä organisaatiossa, esimieskokemus katsotaan eduksi.
  • Kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja projektinhallintaan, tarkkaa ja huolellista työotetta.
  • Hyviä IT-taitoja (Office) ja aktiivisuutta uusien ohjelmistojen ja digimarkkinoinnin kanavien käyttöönottamiseksi.
  • Valmiutta matkustaa kohdemaissa.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn suomalaisessa kasvuyrityksessä ja sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Tiimimme koostuu markkinointi- ja myyntipäälliköistä, brand managereista, vientipäälliköistä ja heidän ohjauksessaan olevista maiden myyntiorganisaatioista, sekä oman luovan osastomme suunnittelijoista. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä. Tehtävään kuuluu myös satunnaista matkustamissa kohdemaissa.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.
Lopullinen maajako toteutetaan hakijan osaamisen ja jo olemassa olevan organisaation tarpeiden mukaan.

Kirjalliset hakemukset palkkatoivomuksineen 28.3.2021 mennessä sähköpostitse osoitteeseen recruitment(at)vitabalans.com otsikolla “Export Manager”.

Lisätietoja: Hallituksen pj. Jorma Taipale 0500-490801

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot