(Poistunut julkaisusta)

Vientimyyntipäällikkö, Nastola
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.7.2019
Etsimme asiakkaallemme Vulganukselle VIENTIMYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ Nastolaan.


Vulganus Oy on Leipurin Oyj:n omistama projektitoimittaja, osa Aspo- konsernia.
Vulganuksen päätoimiala on elintarviketeollisuuden koneiden tuotekehitys, suunnittelu ja valmistus, erityisestä leipomoalalle.


Vastuualueenasi on erilaisten elintarvike- ja leipomoteollisuuden toimijoiden teollisten jäähdytys ja pakastus prosessien myyminen globaalisti, painopistealueena Eurooppa.
Raportoit tekniselle johtajalle.

Avaat uusia kontakteja, lasket ja teet tarjouksia sekä neuvottelet ja laadit sopimuksia. Kommunikoit tehtävässäsi tiiviisti oman tehtaan asiantuntijoiden kanssa ja esiinnyt teknisenä osaajana myyntiverkostossa. Työskentelet sujuvasti myös itsenäisesti.

Menestyäksesi tehtävässä, sinulla tulee olla kokemusta vastaavista työtehtävistä ja kansainvälisestä kaupasta sekä tekninen koulutustausta. Eduksesi katsotaan, jos sinulla on elintarviketeollisuuden ja kylmätekniikan tuntemusta sekä kokemusta sopimusjuridiikasta.

Olet sosiaalisesti taitava ja kykenet neuvottelemaan vakuuttavasti kaupallisista ja teknisistä kysymyksistä asiakkaidemme kanssa etenkin englanniksi. Muut työskentelykielet ovat etu (Saksa,Venäjä). Luonteeltasi olet tavoitteellinen, aktiivinen ja esiintymiskykyinen onnistuja. Toimitamme ratkaisujamme ympäri Euroopan, joten myyntialueesi painottuu osaamisalueesi ja kielitaitosi mukaan.

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää ja kehittyä kannustavassa ilmapiirissä.

Kiinnostuitko? Rekisteröidy työnhakijaksi oheisen linkin kautta ja lähetä CV:si ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.7.2019 mennessä.
Aloitamme haastattelut jo haun aikana ja työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Anniina Kivimäki anniina.kivimaki@hryhtiot.fi, 040 173 1213 tai Janne Timperi janne.timperi@hryhtiot.fi, 040 172 5026

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi

Avainsanat: myyntipäällikkö, vientiteollisuus, metalliteollisuus, elintarviketeollisuus, diplomi-insinööri, insinööri, teknikko,