(Poistunut julkaisusta)

VIENTIMYYJÄÄ
62Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.12.2018

Vientimyyjänä sinulla on keskeinen rooli maailmanlaajuisen myyntiverkoston kehittämisessä jatkojalostetulle turkismateriaalille ja -nahoille turkiksia käyttävän vaateteollisuuden tarpeisiin. Työ edellyttää energistä otetta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn. Kyky kuunnella asiakkaita ja sopeuttaa toimintaa heidän tarpeisiin on myös tärkeä ominaisuus turkista käyttävän teollisuuden kanssa työskentelyssä.

Raportoit suoraan 62Finland Oy:n myynti- ja markkinointijohtajalle ja toimipaikkasi on Uudessakaarlepyyssä. Olet etsimämme henkilö, jos olet halukas oppimaan uutta, päämäärätietoinen etkä pelkää haasteita, joita liittyy uuden toiminnan käynnistämiseen. Aikaisempi kokemus turkisalalta on etu, mutta se ei ole edellytys tehtävässä onnistumiseen. Sinun tulisi hallita molemmat kotimaiset kielet ja kommunikoida sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV 28.1.2019 mennessä sähköpostilla info@62finland.com.

Lisätietoja tehtävästä antavat hpj. Magnus Pettersson, puh. 0445386389, tai myynti- ja markkinointijohtaja Daniel Löf, puh. 0447311082 tai daniel.lof@62finland.com.