(Poistunut julkaisusta)

Vientimyyjä
Finn Lamex Safety Glass Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 29.11.2019

Etsimme myyntitiimiimme Laitilaan

VIENTIMYYJÄÄ

Tulet vastamaan myynnistä nimetyille kansainvälisille, pääosin Keski-Eurooppalaisille asiakkaille. Pääpaino tehtävässäsi on jo vakiintuneessa asiakaskunnassamme, mutta osallistut mielelläsi myös uusien asiakkaiden hankintaan. Tehtävässäsi teet tiivistä yhteistyötä tuotannon ja tuotekehityksen kanssa. Työtehtäviisi kuuluu myös hoitaa vientiin liittyvät asiakirjat sekä seurata ja hallita tilaus- ja toimitusprosessia. Raportoit tehtävässäsi vientipäällikölle.

Odotamme sinulta joko kaupallista tai teknistä koulutusta ja hyvää sekä suullista että kirjallista englannin kielen taitoa; muu kielitaito on sinulle merkittävä lisäetu. Arvostamme jo hankittua kokemusta kansainvälisestä myynnistä tai niitä avustavista tehtävistä; voit olla myös urasi alkuvaiheessa, kunhan sinulla on aito kiinnostus kehittyä kansainvälisen kaupan ammattilaiseksi. Olet luonteeltasi aktiivinen, tuloshakuinen sekä myynti- ja asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät sosiaaliset taidot toimia eri maiden toimintakulttuurien kanssa. Olet valmis myös matkustamaan työssäsi n. 30 päivää vuodessa.

Sinulle tarjotaan monipuolisia ja mielenkiintoisia tehtäviä lasialan ammattilaisten joukossa nuorekkaassa ja hyvähenkisessä työyhteisössä. Yrityksellämme on jatkossa hyvät kasvumahdollisuudet ja valoisat tulevaisuudennäkymät.

Lisätietoja tehtävästä saat Arespartnersin konsultti Erkki Levältä, puh. 040 181 9695. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen osoitteessa www.arespartners.fi linkin kautta 16.12.2019 mennessä.