(Poistunut julkaisusta)

Vientimyyjä, Kärävä Oy (Pirkkala)
Alen Consulting Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.11.2019

Asiakkaamme Kärävä Oy on suomalainen perheyritys, joka on toiminut laadun ja yksilöllisyyden puolestapuhujana jo vuodesta 1988 alkaen. Yritys tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia höyläämötuotteita saunoista ja terasseista aina seinäpanelointeihin asti. Tuotteet valmistetaan asiakkaan toiveiden ja unelmien pohjalta käsityönä yrityksen omassa puusepänverstaassa - vain mielikuvitus on rajana!

Onko kansainvälinen vientimyynti sinulle ominta alaa? Meillä on nyt tarjolla hieno uramahdollisuus, sillä etsimme Kärävä Oy:lle ammattitaitoista 

VIENTIMYYJÄÄ

vakituiseen työsuhteeseen nuorekkaan tiimin vahvistukseksi.

Vastaat työssäsi höyläämötuotteiden myynnistä ja uusasiakashankinnasta Pohjoismaissa ja saksan kielisissä Euroopan maissa. Kehität myyntiketjun toimintaa, etsit uusia jälleenmyyntikanavia ja varmistat myyntitavoitteiden täyttymisen omalla vastuualueellasi. 

Odotamme Sinulta: 

 • aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä menestyksekkäästä myyntityöstä
 • kaupallista tai teknistä koulutusta
 • vientikokemusta (erityisesti B2B-puolelta)
 • valmistavan teollisuuden tuntemusta, eduksi katsomme kokemuksen puualalta
 • matkustusvalmiutta (+ 50 pv/v)
 • hyvää englannin ja mielellään myös saksan kielen taitoa, muu kielitaito katsotaan eduksi
 • hyviä tietoteknisiä taitoja

Olet luonteeltasi joustava ja sinulla on hyvät yhteistyötaidot sekä pelisilmää vaihteleviin tilanteisiin. Hallitset useita projekteja samanaikaisesti ja kykenet hoitamaan työsi itsenäisesti. Onnistuneet vientiprojektit ja tyytyväiset asiakkaat ovat sinulle kunnia-asia.

Asiakkaamme tarjoaa Sinulle:

 • mahdollisuuden luoda uraa menestyneessä ja laadukkaassa yrityksessä, jossa on hyvät tulevaisuudennäkymät
 • mielenkiintoisen ja kansainvälisen työtehtävän
 • ammattitaitoisen ja mukavan henkilöstön tuen
 • nykyaikaiset työvälineet ja laadukkaat ratkaisut

Työ on kokoaikainen ja alkaa sopimuksen mukaan alkuvuodesta. Palkkaus on kilpailukykyinen ja neuvoteltavissa aikaisempi kokemuksesi huomioiden.

Kiinnostuitko tästä uramahdollisuudesta? Lähetä hakemuksesi ansioluettelon sekä palkkatoiveen kera oheisen linkin kautta 8.12.2019 mennessä ja esittele rohkeasti osaamisesi. Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytoinnissa avustavalta Alen Consulting Oy:n HR-konsultti Elisa Häkliltä, p. 044 740 4502.

Hakulomake: https://alenconsulting.rekrytointi.com/paikat/?o=A_A&jid=294 


Alen Consulting Oy on rekrytointeihin, suorahakuihin ja henkilöstövuokraukseen erikoistunut asiantuntijaorganisaatio. Olemme toimineet jo vuodesta 1993 asti ja olleet mukana tamperelaisten ja pirkanmaalaisten yritysten rekrytointitarpeiden asiantuntijoina. Nykyään toimintamme kattaa koko valtakunnan ja asiakkainamme on useita suuria ja pieniä koko Suomen alueella toimivia yrityksiä.

Olemme Henkilöstöpalveluyritysten Liiton jäsenenä luotettava ja ammattitaitoinen työnantaja sekä suorarekrytointiprosessin toteuttaja. Pidämme huolta työntekijöistämme ja vuokratyösuhteessa takaamme aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkkauksen, asianmukaiset työvarusteet sekä tukemme kaikissa työsuhteeseen liittyvissä asioissa.