Vientikoordinaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.11.2019

Franke Medical Oy on Suomen johtava välinehuoltojen laitteiden ja välineiden valmistaja ja toimittaja. Asiakaskohtainen ja asiakkaan vaatimukset ja toivomukset huomioiva ajattelumalli ja todellinen yhteistyö, josta Franke Medical on saanut paljon kiitosta, ovat luoneet pohjan menestykselle, joka on jatkunut jo yli 40 vuotta – ainoana kotimaisena pesu- ja desinfiointikonevalmistajana.
Asiakkaat ja yhteistyökumppanit näkevät Franke Medicalin yhteistyökumppanina, jonka tuotteet ja palvelut ovat vertaansa vailla niin toimivuuden, muotoilun kuin kestävyydenkin suhteen.

Franke Medical Oy kuuluu Sveitsiläiseen Franke Group konserniin, joka on maailman johtavia yrityksiä niin kodin kuin julkisten keittiöiden ja saniteettitilojen kalustamisessa.
Naarajärvellä Franke Medical Oy:n lisäksi toimii myös Franke Finland Oy.
Yrityksien kokonaisliikevaihto v.2018 oli n. 22 M€ ja henkilöstön lukumäärä 105.
Konsernin liikevaihto v. 2018 oli 2,1 mrd Sveitsin Frangia ja työntekijöitä n. 9000 yhteensä 68 yhtiössä eri puolilla maailmaa.

Haemme nyt Franke Medical Oy:lle VIENTIKOORDINAATTORIA vakituiseen työsuhteeseen Naarajärven tuotantoyksikköön.

Työssäsi tulet toimimaan 3 hengen back office-tiimissä, tehden kuitenkin päätöksiä itsenäisesti sekä hoitaen omatoimisesti ja itseohjautuvasti vientilähetyksiä tilausten saapumisesta, toimituksen kautta aina maksuvalvontaan saakka.

Tehtävät sisältävät mm. yhteydenpitoa asiakkaisiin, kone- ja varustetilausten hoitoa, varaosatilausten hoitoa, tulli-ilmoitusten tekoa sekä vientilupien ylläpitoa ja toimitusjärjestelyiden hoitoa.
Asiakkaiden lisäksi vientikoordinaattori toimii läheisessä yhteistyössä myös oman organisaation tuotannon ja myynnin kanssa vieden tilauksia tuotannonohjausjärjestelmään ja selvittäen esimerkiksi tuotannosta toimitusaikoja ja ohjeistaen pakkaamoa lähetysten suhteen.

Tehtävistä suoriutuminen edellyttää sujuvaa englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa, oman työn organisointikykyä sekä järjestelmällisyyttä ja tarkkuutta yksityiskohtien suhteen.
Vientikoordinaattorin tulee kyetä sujuvasti toimimaan vuorovaikutuksessa erilaisten ihmisten sekä myös tietotekniikan kanssa.
Aiempi kokemus ja ymmärrys viennistä ja vientimenettelyistä helpottavat työn omaksumista.

Haastavien ja mielenkiintoisten työtehtävien lisäksi tulet saamaan vakituisen työsuhteen kansainvälisen organisaation näköalapaikalla ja pääset kehittämään omaa ammattitaitoasi osaavan tiimin tuella. Toisiaan tukevan tiimin lisäksi työhyvinvoinnistasi huolehditaan kattavan työterveyshuollon ja työsuhde-etujen avulla.

Hae paikkaa oheisen hakulomakkeen kautta. Paikka on tarkoitus täyttää alkuvuodesta, jolloin valittu henkilö pääsee perehtymään uuteen työhönsä eläkkeelle jäävän, tehtävää pitkään hoitaneen ammattilaisen opissa.

Lisätietoja tehtävästä antaa RTK-Henkilöstöpalvelun rekrytointivastaava Jouni Korhonen, 0400 480 613 tai jouni.korhonen@rtkhenkilostopalvelu.fi

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1318578
  • Tehtäväalue: Teollisuus/tuotanto
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 15.12.2019
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Kangasniemi, Mikkeli, Pieksämäki, Hankasalmi, Jyväskylä, Kuopio, Varkaus