(Poistunut julkaisusta)

Vientikoordinaattori
Satron Instruments Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018
Satron Instruments Oy
Satron Instruments Oy:n tarina juontaa juurensa yli 70 vuoden päähän Valmetin instrumenttitehtaaseen saakka. Vuodesta 2003 lähtien olemme olleet 100% kotimaisessa omistuksessa oleva yritys. Kotimaisuus antaa meille loistavat mahdollisuudet kehittää laitteitamme asiakkaidemme haluamalla tavalla. Oleellinen osa vahvuuttamme on myös oma kokenut tuotekehitys- ja suunnitteluosastomme. Tuotteemme ovat käytössä yli 60 maassa paperi-, sellu-, elintarvike- ja kemianteollisuudessa ympäri maailman.
Satron Instruments Oy suunnittelee, kehittää ja valmistaa innovatiivisia prosessi-instrumentteja teollisuuden käyttöön. Tarjoamme myös parhaat asennustekniset ratkaisut eri sovelluksiin. Tuotteissamme yhdistyy alan viimeisin teknologia ja vuosikymmenten mukanaan tuoma osaaminen.
Toimenkuva
Etsimme Satron Oy:lle VIENTIKOORDINAATTORIA. Työsuhde alkaa määräaikaisena vuokratyösuhteena, joka sisältää mahdollisuuden rekrytoitua asiakkaan kirjoille. Vientikoordinaattorin tehtävässä olet osana myynnin tukea, varmistaen tuotteen tilausprosessia tilauksesta aina toimitukseen saakka. Tehtävä on mahdollista aloittaa myös osa-aikaisena työsuhteena valitun henkilön näin halutessa.
Odotamme sinulta
Tehtävässä menestyminen edellyttää aikaisempaa kokemusta vientiprosesseihin liittyen. Lisäksi edellytämme sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa ja muu kielitaito kuten; ruotsi, saksa ja ranska ovat tehtävässä eduksi. Etsimämme henkilö omaa aktiivisen ja oma-aloitteisen työotteen. Hänellä on kykyä toimia jatkuvasti muuttuvissa tilanteissa, jotka vaativat priorisointia ja organisointitaitoja. Työskentelet tehokkaasti paineen alla ja pystyt hallitsemaan useita projekteja samaan aikaan.
Muut tiedot
Asiakas tarjoaa työn, jossa pääset kehittämään osaamistasi ja halutessasi myös monipuoliset mahdollisuudet urakehitykseen.
Hae tehtävää täyttämällä hakemus osoitteessa www.vmp.fi ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Olethan nopea, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuajan puitteissa! Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 14-16 HR-koordinaattori Minna Heikkilä puh. 0403075204
Kesto
6 kuukautta, mahdollisuus vakituiseen
Lisätietoja
Minna Heikkilä, Minna.Heikkila@vmp.fi, 0403075204
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.10.2018 mennessä.