(Poistunut julkaisusta)

Vientikoordinaattori / Tammer Brands Oy, Hämeenlinna
MPS

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.7.2020

Tammer Brands on vuonna 1954 perustettu perheyritys. Tuoteportfoliomme käsittää yli 50 kaupallista brändiä ja yli 20 000 tuotetta kausittaisista hittituotteista ajattomiin klassikoihin ja kodin päivittäistuotteisiin. Tuotemerkkejämme ovat mm. Hasbro, Mustang, Maku Kitchen Life, Fanni K ja Rento. Liikevaihtoennusteemme vuodelle 2020 on noin 100 M€, josta yhä merkittävämpi osa muodostuu kansainvälisistä toiminnoista. Palveluksessamme on n. 200 kuluttajatuoteammattilaista. Lisätietoja: www.tammerbrands.fi

Kasvavan vientitoimintamme johdosta, haemme nyt Hämeenlinnan logistiikkakeskukseemme vakituiseen ja kokopäiväiseen tehtävään sinua aktiivinen ja organisointikykyinen

Vientikoordinaattori

vastaamaan tilaus-toimitus-prosessin suunnittelusta, valmisteluista ja käytännön järjestelyistä erityisesti Pohjois-Euroopan alueelle. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. myyntimme, tilaustemme keräilyn, kuljetusyhtiöiden sekä asiakkaiden ja jälleenmyyjien kanssa. Hallinnoit vientitiimimme kanssa kansainvälisten kuluttaja- tai yritysasiakkaiden toimitusketjua tilausten käsittelystä toimitusten lähetykseen saakka. Hyödynnät työssäsi tehokkaasti tietojärjestelmiemme ohella sähköpostia ja puhelinta varmistaaksesi toimitusprosessimme sujuvan etenemisen.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä muutaman vuoden työkokemusta vastaavanlaisista tehtävistä. Olet mahdollisesti toiminut urallasi aiemmin tilausten käsittelyyn, logistiikkaan, myynnin tukitoimintoihin tai toimitus-/kuljetusprosessiin liittyvissä rooleissa. Työskentelytyyliltäsi olet asiakaslähtöinen, joustava ja toimeen tarttuva – pystyt myös kiireessä hahmottamaan olennaisen ja priorisoimaan toimintasi sen mukaisesti. Kommunikoit sujuvasti englannin kielellä sekä suullisesti että kirjallisesti. Sinulla on hyvät IT-taidot, käytössämme on tällä hetkellä mm. MS Dynamics Ax -järjestelmä.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälisen perheyrityksen vastuuroolissa, jossa pääset kehittämään yrityksemme lisäksi myös itseäsi. Menestyksesi tukena on ammattitaitoinen organisaatiomme sekä yli 60 vuoden kokemuksemme Pohjois-Euroopan kuluttajamarkkinoilta.

Lisätietoja tehtävästä antaa maanantaina 13.7. klo 9-15 MPS-konsultti Jarkko Sipiläinen puh. 040 700 8161.
Olemme yhteydessä kaikkiin hakijoihin hakuprosessin etenemisestä viikon 30/2020 aikana.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen ja liitä mukaan CV:si hakupainikkeen kautta 19.7.2020 mennessä.