(Poistunut julkaisusta)

Vientikoordinaattori, KONE Hissit Oy
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2019

Etsimme asiakkaallemme KONE Hissit Oy:lle vientikoordinaattoria noin yhden vuoden määräaikaiseen työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja toimipaikka sijaitsee Espoon Keilaniemessä. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä viimeistään syyskuun alussa ja työsuhde solmitaan valitun työntekijän ja Adeccon Finland Oy:n välillä.

 

Vientikoordinaattorin roolissa pääset olemaan tärkeänä osana vientitiimiä, ja tehtäviisi kuuluvat esimerkiksi tilaustenkäsittely, laskutus sekä vientipapereiden valmistelu.

 

Työ sopii juuri sinulle, jos haluat päästä monipuolisiin vientikaupan tehtäviin ja kykenet pitämään langat käsissäsi. Henkilönä sinulta löytyy oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä kykyä priorisoida tehtäviä. Vuorovaikutus- ja yhteistyötaitojesi avulla onnistut nopeatempoisissakin työkäänteissä, ja kommunikoit sujuvasti asiakkaiden kanssa.

 

Edellytämme sinulta hyvää kv-/vientikaupan osaamista. Aikaisempi kokemus remburssista ja SAP-järjestelmästä katsotaan eduksesi. Sinulla on kyky omaksua nopeasti tietojärjestelmiä ja MS Office -taitosi ovat hyvät. Työkieliä ovat suomia ja englanti.

 

Tehtävän kautta sinulle avautuu mahdollisuus olla osana kansainvälistä yritystä sekä erinomaiset mahdollisuudet ammatilliseen kehittymiseen. Haethan paikkaa pikaisesti, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Lähetäthän meille englanninkielisen CV:si 28.7.2019 mennessä . Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolla Oona Sundvik viikolla 28 (oona.sundvik@adecco.fi , 040-634 1797) ja Suvi Ikola viikosta 29 alkaen (suvi.ikola@adecco.fi , +358 46 8750107).