Vientikoordinaattori Jyväskylään
Valmet Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.6.2020

Haemme Jyväskylään vientikoordinaattoria (Forwarder) Valmetin Paperit-liiketoimintalinjan logistiikkaosastolle. Kyseessä on 18 kuukauden määräaikainen sijaisuus. Valittu henkilö solmii työsopimuksen Adeccon kanssa. Työ alkaa elokuun puolessa välissä tai sopimuksen mukaan.

Edellytämme hakijalta kokemusta vastaavista tehtävistä ja kaupallista tai logistiikan alan koulutusta. Katsomme eduksesi kokemuksen kansainvälisen kaupan maksuehdoista ja toimituslausekkeista (incoterms) sekä alkuperäselvityksien tekemisestä ja remburssitoimituksista. Työ edellyttää hyvää organisointikykyä ja palveluhenkisyyttä.

Työskentelet sujuvasti yhteistyössä muun tiimin ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa. Työskentelet myös itsenäisesti ja sinulla on hyvä ongelmanratkaisukyky. Pystyt toimimaan paineen alla kiireisten työtehtävien parissa, huolellisuutesi säilyttäen. Tehtävässä edellytetään hyvää tietoteknistä perusosaamista. Edellytämme lisäksi hyvää englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Vientikoordinaattorina hoidat pääasiallisesti takuu- ja jälkilähetysten sekä erillistoimitusten vientihuolintaa. Työhösi sisältyy myös tuontihuolinnan tehtäviä. Kuriiri-, lento-, maa- ja merikuljetusten järjestely, vertailu ja tilaukset kuuluvat tehtäviisi, kuten myös tullausohjeiden antaminen, asiapapereiden laadinta, sidosryhmien avisoinnit sekä rahtilaskujen tarkastus. Lisäksi tehtäviin kuuluu intrastat-tilastointia. Tehtävässä toimit yhteistyössä mm. oman organisaatiosi eri osastojen, ulkomaisten asiakkaiden, alihankkijoiden sekä koti- ja ulkomaisten huolintaliikkeiden kanssa.

Tarjoamme hienoa tilaisuutta viennin osaajalle syventää osaamista monipuolisten tehtävien parissa, suuressa kansainvälisessä yrityksessä. Työssäsi tukena on huolinnan ammattilaisten tiimi. Yrityksessä on käytössä liukuva työaika, ja työtä tehdään päivävuorossa. Palkkaus tapahtuu sopimuksen mukaan, ja työsuhteessa noudatetaan Teknologiateollisuuden toimihenkilöiden työehtosopimusta.

Kiinnostuitko?

Rekisteröidy työnhakijaksi sivustolla adecco.fi ja jätä hakemus ilmoituksessa olevan linkin kautta. Lisätietoja rekrytointiprosessista antaa tarvittaessa Adeccolta Derek Kinnunen, puh. 040 627 5757 / derek.kinnunen@adecco.fi. Lisätietoja työtehtävistä antaa 23.6. klo 14-16 välisenä aikana Valmetilta Minna Korhonen, puh. 040 596 0317. Tsemppiä työnhakuun!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1367398
  • Tehtäväalue: Vienti/tuonti
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 5.7.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Derek Kinnunen (derek.kinnunen (a) adecco.fi)
  • Puhelin: 040 627 5757
  • Sijainti: Jyväskylä