Vientijohtaja (Export Director)
Vitabalans Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Vitabalans on vakavarainen ja kansainvälinen perheyritys, joka kehittää, valmistaa ja markkinoi reseptilääkkeitä, itsehoitolääkkeitä, ravintolisiä ja eläinvalmisteita. Tehtaamme ja pääkonttorimme sijaitsevat Hämeenlinnassa, ja tuotteita viedään 13 maahan Euroopassa.

Vientimme kasvaa tasaisesti ja perustamme uuden position myynti- ja markkinointiorganisaatioomme. Haemmekin nyt vientitiimiimme tuloshakuista ja tiimityöhenkistä

VIENTIJOHTAJAA (Export Director).

Vientijohtajana vastaat kansainvälisen myyntiorganisaatiomme operatiivisesta toiminnasta tiiviissä yhteistyössä yrityksen johdon kanssa. Tehtävänäsi on huolehtia yrityksen strategian jalkauttamisesta paikallisiin myyntiorganisaatioihin, joita toimii 13 Euroopan maassa. Kehität myynnin ja markkinoinnin käytäntöjä yhdessä vientipäälliköiden ja maajohtajien kanssa, ja varmistat, että brändimarkkinointi toteutuu yhtenäisesti ja tulostavoitteiden mukaisesti. Kartoitat maista aktiivisesti uusia menestymisen mahdollisuuksia, analysoit markkinoiden kehittymistä, etsit toiminnastamme myynnin esteitä ja teet toimenpiteitä niiden poistamiseksi. Valmennat tiimiäsi yhä parempiin tuloksiin ja autat heitä onnistumaan laatimissasi tavoitteissa.

Tiimisi koostuu viidestä vientipäälliköstä ja heidän ohjauksessaan olevasta kansainvälisestä myyntiorganisaatiosta. Teet lisäksi tiivistä yhteistyötä Brand Managereiden, kotimaan markkinointi- ja myyntipäälliköiden sekä tuotanto- ja logistiikkatoimintojen kanssa. Tukenasi on vahvaa liiketoiminnan, markkinoinnin ja brändinrakentamisen osaamista. Olet tulosvastuullinen ja raportoit menestymisestäsi markkinointijohtajalle.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sinulla on vahva can-do asenne, luova ja innovatiivinen työote sekä tahto kehittää toimintaamme yhä paremmaksi. Saat ympärillä olevan tiimisi innostumaan ja rakastumaan ideoihisi, ja pystyt näyttämään niiden kaupallisen hyödyn myös yrityksen johdolle.

Vakuutat meidät, mikäli

  • Sinulla on usean vuoden kokemus lääkkeiden, elintarvikkeiden tai muiden kuluttajatuotteiden myynnistä ja markkinoinnista, tulosvastuullisessa tehtävässä ja kansainvälisessä toimintaympäristössä. Apteekki- ja lääketukkuliiketoiminnan erityispiirteiden tuntemus on etu, mutta ei välttämättömyys.
  • Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. viestinnän tai kaupallisen alan korkeakoulututkinto) sekä käytännön työssä karttunut toimialan ymmärrys.
  • Olet sosiaalisesti älykäs ja sinulla on hyvä ihmistuntemus. Kommunikoit erinomaisesti englanniksi. Työkieli tässä tehtävässä on pääosin englanti.
  • Kykenet itsenäiseen ja itseohjautuvaan työhön, olet huolellinen ja aikaansaava. Pystyt myös ohjaamaan tiimisi toimintaa tulosvastuullisesti ja yrityksen strategian mukaisesti.
  • Osaat hyödyntää työssäsi myynnin seurannan raportteja ja markkinadataa, ja ymmärrät erityisesti digitaalisen markkinoinnin uusia mahdollisuuksia. Pystyt valmentamaan tiimiäsi käyttämään näitä työkaluja yhä paremmin.

Tarjoamme sinulle haastavan ja vastuullisen työn suomalaisessa kasvuyrityksessä ja sitoutuneiden kollegoiden vahvan tuen. Toimipaikka sijaitsee Hämeenlinnassa ja edellytämme sinun työskentelevän toimipisteessä. Tehtävään kuuluu myös satunnaista matkustamissa kohdemaissa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen ja CV osoitteeseen recruitment@vitabalans.fi otsikolla ”Export Director” 28.3.2021 mennessä. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä ja hakemuksia käsitellään jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa:
Markkinointijohtaja Mervi Salmela p. 050 4360 481 (miel. arkisin klo 8-9 tai 16-17. Ei tavoitettavissa vko 9)
Hallituksen pj. Jorma Taipale 0500 490801

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot