(Poistunut julkaisusta)

Vientiassistentti
Halton Marine Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2020

Haemme Halton Marine Oy:lle Lahden toimipisteeseen

Vientiassistenttia

vakituiseen työsuhteeseen

Vientiassistentin työtehtävänä on ulkomaisten ja kotimaisten asiakkaiden tilausten käsittely ja laskutus, kuljetusten järjestäminen ja vientidokumenttien laatiminen, sekä yleinen asiakaspalvelu koskien asiakkaiden tilauksia ja toimituksia. Projektitoimituksissa vientiassistentti osallistuu projektin hoitoon yhdessä projektihallintatiimin kanssa.

Roolissasi teet tiivistä yhteistyötä niin Haltonin sisäisten kuin ulkoistenkin sidosryhmien kanssa (kuten myynti, projektihallinto, tuotanto, osto ja lähettämö, sekä ulkoiset asiakkaat, huolitsijat ja Halton konsernin eri tehtaat).

Odotamme sinulta soveltuvaa koulutusta sekä kokemusta kansainvälisestä kaupasta ja viennin tehtävistä. Tehtävässä menestyminen edellyttää luontevaa työskentelyä asiakasrajapinnassa. Toimintatavoiltasi olet järjestelmällinen ja tehokas, pystyt toimimaan loogisesti ja priorisoiden kiireenkin keskellä. 

Tehtävä edellyttää hyvää paineensietokykyä ja erinomaista suullista sekä kirjallista englannin- ja suomenkielen taitoa. Osaat käyttää sujuvasti MS Office ohjelmia. Arvostamme myös oma-aloitteisuutta ja työskentelyä sujuvasti niin ryhmässä kuin yksinkin. Olet joustava ja kunnioitat sekä noudatat vaadittuja aikatauluja.

Meillä saat mahdollisuuden moninaisiin työtehtäviin ja pääset osaksi mukavan rentoa työyhteisöä. Työntekijöitämme kannustetaan kehittämään jatkuvasti toimintatapoja lean-periaatteiden mukaisesti. Huolehdimme henkilöstömme hyvinvoinnista, työssäjaksamisesta ja ammatillisesta koulutuksesta sekä tarjoamme henkilöstölle kattavat työsuhde-edut.

Kiinnostuitko tarjoamastamme mahdollisuudesta ja koet sopivasi kasvavaan joukkoomme? 

Työsuhde alkaa mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Lisätietoja tehtävästä antaa Export & Sales Team Manager Susanna Ahonen 13 – 17.7 välisenä aikana, puh. +358 40 777 8108.  Toimithan ripeästi, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta, viimeistään 2.8.2020.