(Poistunut julkaisusta)

Vientiassistentti
JELD-WEN Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 31.1.2018

Organisaatiomme ja tuotantomme kasvaessa, haemme Vääksyn toimistolle jälleenmyynnin asiakaspalvelutiimiin VIENTIASSISTENTTIA.

Tule osaksi asiantuntevaa tiimiämme palvelemaan vientiasiakkaitamme. Suurin asiakasryhmä on venäläiset jälleenmyyntiasiakkaamme. Vastaat siitä, että asiakkailta saadut tilaukset siirtyvät sovitussa aikataulussa toiminnanohjausjärjestelmään. Kommunikoit aktiivisesti asiakkaiden, logistiikan ja oman myyntiorganisaatiomme kanssa.

Kokemus- ja koulutustaustasi voi olla hyvin monenlainen. Me kuitenkin arvostamme kaupallista koulutusta ja kokemusta teknisestä asiakaspalvelusta. Persoonana olet tarkka, rohkea, tiimihenkinen ja aikaansaava. Osaat kysyä oikeat kysymykset ja tulkita asiakkaan tarpeet oikealla tavalla. Epäselvissä tilanteissa kysyt rohkeasti.

Meille on tärkeintä, että haluat oppia tämän tehtävän, pidät myös rutiineista ja olet asiakaspalveluhenkinen. Kiireisenäkin päivänä olet ystävällinen ja tarkka. Olet motivoitunut kehittämään itseäsi ja osaamistasi osana kehittyvää organisaatiotamme.

Koska JELD-WEN Suomi on osa kansainvälistä konsernia, on tärkeää, että hallitset suomen kielen lisäksi hyvin myös englannin kielen. Ennen kaikkea työssäsi tarvitset vahvaa venäjän kielen ja kulttuurin osaamista.

Teemme täällä töitä yhdessä, joten meille on tärkeää, että jaat kanssamme samat arvot. Arvostamme asiakkaitamme, henkilöstöämme ja muita sidosryhmiämme. Olemme ylpeitä yhtiöstämme ja oviratkaisuista, joita asiakkaillemme tuotamme. Tutustu arvo- ja kulttuuriympäristöömme nettisivuillamme.

Tarjoamme haasteellisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden menestyvässä ja kehittyvässä kansainvälisessä yrityksessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Tanja Huittinen 050 355 3232. Soittoajat: 5.2. klo 12.00–13.00 ja 13.2. klo 15.30–17.00.

Hae tehtävään oheisen linkin kautta viimeistään perjantaina 16.2.2018. Voit liittää hakemuslomakkeeseen cv:si, hakukirjeen ja palkkatoiveen.

https://www.recright.com/careers/undefined/sinun-hr/vientiassistentti-5a702f0f61ea8f73acf5e