(Poistunut julkaisusta)

Vientiassistentti - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.10.2018
EKE-Elektroniikka Oy on maailman johtavia junatietojärjestelmien toimittajia. Järjestelmämme ohjaavat junan kaikkia toimintoja ja keräävät niistä diagnostiikkatietoa muun muassa huollon tarpeisiin. Yrityksen liikevaihdosta yli 90 prosenttia menee vientiin. Vuonna 2016 EKE-Elektroniikka Oy juhli 30-vuotista toimintaansa. Toimistomme sijaitsee Espoossa, Matinkylässä.   Etsimme EKE-Elektroniikka Oy:lle Espooseen määräaikaista vientiassistenttia. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työt alkavat heti ja kestävät vuoden loppuun asti, jatko on erittäin mahdollinen. Tehtävässä työskentelet asiakaspalvelun, tilaustenkäsittelyn ja vientidokumenttien parissa. Teet tiivistä yhteistyötä myyntitiimin, projektipäälliköiden ja pääsääntöisesti ulkomailla sijaitsevien asiakkaiden kanssa. Tehtävä ei vaadi laaja-alaista aiempaa kokemusta vaan soveltuu erinomaisesti myös uran alkumetreillä olevalle henkilölle, jolla on hieman osaamista huolinta- ja logistiikkatehtävistä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

  • hyvää englannin kielen taitoa
  • osaamista vientidokumenttien laatimisesta
  • tarkkaa ja huolellista työskentelyä
  • hyviä yhteistyötaitoja
  • mahdollisuutta aloittaa työt heti
     
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen, mukavan ja innostuneen työyhteisön sekä monipuolisen toimenkuvan kansainvälisten työtehtävien parista.
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislalla Anna Nikkinen / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 2.11.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.