(Poistunut julkaisusta)

Vientiassistentti 3 pv/vko
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.11.2019
Oy SWM-Wood Ltd valmistaa lämpökäsiteltyä puuta rakennus-ja puusepänteollisuuden sekä jälleenmyyjien tarpeisiin. SWM-Wood tunnetaan korkealaatuisista tuotteista, hyvästä palvelusta sekä toimitusvarmuudesta. Suuri osa tuotteista toimitetaan vientiin. Kestävä kehitys ja ekologisuus ovat keskeisiä yrityksen arvoja. Tuotantolaitos ja toimitilat sijaitsevat Mikkelin Pursialassa.
Toimenkuva
Työtehtävät liittyvät tilaus-toimitusketjun eteenpäin viemiseen sekä myynnin avustaviin tehtäviin - toimistorutiineja unohtamatta.
Odotamme sinulta
Vientiassistentin tehtävässä tarvitaan sujuvaa suullista sekä kirjallista englannin kielen taitoa. Lisäksi on eduksi muu kielitaito kuten saksa, espania (ruotsi). Tehtävä vaatii myös hyvät tietotekniset taidot. Asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot ovat perusvaatimuksia.
Koulutus ja työkokemus
Kaupallinen koulutus ja mahdollisesti aiempi työkokemus teollisuusyrityksessä esim sahatavarateollisuuden parissa on eduksi. Tilaus-toimitusketjun hallinta sekä kokemus ja ymmärtämys toiminnanohjausjärjestelmästä nopeuttavat perehdytystä työhön.
Tehtävään huomioidaan myös tradenomikoulutuksen opiskelija - mahdollisuus tehdä vaikkapa päättötyö yrityksestä.
Muut tiedot
Positiiviinen asenne, yhteistyökyky ja halu hoitaa asiat loppuun asti laadukkaasti asiakkaan ja yrityksen parhaaksi kuuluvat valittavan vientiassistentin ominaisuuksiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Tarja Wickström 040-5541549
Kesto
yli 6 kk
Lisätietoja
Tarja Wickström, Tarja.Wickstrom@vmp.fi, 015- 210 000
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 11.11.2019 mennessä.