(Poistunut julkaisusta)

Vientiasentajia
Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.10.2018

Haluatko päästä kansainvälisille työkentille eri puolille maailmaa? Etsimme nyt asiakasyrityksellemme VIENTIASENTAJIA vakituiseen työsuhteeseen.

Vientiasentajan tehtäviin kuuluvat mm. mekaanisten laitteiden kokoonpano- ja asennustyöt. Työ edellyttää hitsaus- sekä kuvien lukutaitoa. Tehtävässä tarvitset myös englanninkielen taitoa ja matkustusvalmiutta. Venäjän kielen taito on eduksi. Asennustyömaat kestävät yleensä 6-8 viikkoa sekä tarvittaessa pidempään.

Tarjoamme Sinulle haasteellisen ja monipuolisen työn kansainvälisessä ympäristössä. Täytä hakemuksesi pian oheisin linkin kautta, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, soita 040 728 8728/Johanna.

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.