(Poistunut julkaisusta)

Vienti- ja tuontikoordinaattori
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.8.2018

Etsimme asiakasyrityksellemme Vantaalle 

kokenutta VIENTI- JA TUONTIKOORDINAATTORIA 

optisen kuidun valmistuslaitteisiin liittyvien toimitusrutiinien hoitamiseen.

Työsuhde on aluksi määräaikainen vuokratyösuhde, mutta jatko tai vakinaistuminen on mahdollinen.

Tehtävän hoitaminen edellyttää aiempaa ulkomaankaupaan / vientiin liittyvää kokemusta, strukturoitua työskentelytapaa, tarkkuutta ja täsmällisyyttä. Jatkuva ja selkeä kommunikointi asiakkaiden ja yrityksen muiden osastojen välillä on tehtävässä onnistumisen edellytys. SAP-järjestelmän kokemus on eduksi.

Työtehtäviin kuuluu myös tuontitoimitusten koordinointi sekä Intrastat-raportoinnin hoitaminen.

Työskentelykielet ovat englanti ja suomi, muu kielitaito on eduksi. Dokumentointikieli on englanti. 

Olisiko tämä sinun seuraavasi työpaikkasi? Täytä hakemuksesi alla olevan linkin kautta. Haastattelut aloitamme jo hakuaikana.

Lisätietoja: Kirsi Lehtinen, 044 412 4036 kirsi.lehtinen@rtkpalvelu.fi 

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.


Kirsi Lehtinen