(Poistunut julkaisusta)

Vienti- ja tuontiassistentti
Amitronic Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2018
Amitronic Oy on teknisten tuotteiden maahantuontiyritys, joka markkinoi ja myy elektroniikan tuotantoon ja suojaukseen sekä olosuhdetestaukseen liittyviä laitteita, komponentteja ja materiaaleja. Yritys työllistää tällä hetkellä 8 alan ammattilaista, jotka palvelevat Suomen ja Baltian teollisuutta. Yrityksen liikevaihto on noin 5 miljoonaa euroa.

Amitronic on osa ruotsalaista pörssinoteerattua Addtech -konsernia. Addtech-konserni työllistää noin 2300 henkilöä ja liikevaihto on yli 700 miljoonaa euroa. Lue lisää osoitteesta www.amitronic.fi

Haemme Amitronic Oy:lle suorarekrytointina VIENTI- JA TUONTIASSISTENTTIA.

Pääasiallisiin työtehtäviisi kuuluvat myynti- ja ostotilausten käsittely; tilausten kirjaus, vahvistus sekä kuljetusten tilaaminen. Vastaat tarvittaessa myös monipuolisista back office – tehtävistä sekä muista myynnin tukitehtävistä.

Olet järjestelmällinen ja aikaansaava persoona, jolta löytyy aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja käytät työssäsi sujuvasti englantia. Ennen kaikkea olet monipuolisista vienti- ja tuontiassistentin tehtävistä aidosti kiinnostunut, positiivisen asenteen omaava tekijä.

Amitronic tarjoaa sinulle monipuolisen ja mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälisessä organisaatiossa. Pääset työskentelemään osaavaan ja ammattitaitoiseen työyhteisöön, jossa on mutkaton ilmapiiri. Työsuhde on vakituinen.

Mikäli tunnistit itsesi, lähetäthän hakemuksesi pikimmiten alla olevan linkin kautta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa mielellään Go On Lahden HR- ja rekrytointiasiantuntija Jelena Alkunen, puh. 044 768 0860, jelena.alkunen@go-on.fi.

Toivomme kaikki tehtävää koskevat yhteydenotot Go Onin kautta.