(Poistunut julkaisusta)

Viennin asiakaspalvelutehtävä - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.7.2018
Solina Group on elintarviketeollisuuden tuotteiden parhaiden makujen luoja ja toimivien rakenteiden ratkaisija. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa yksilöllisiä tuotteita, jotka parhaiten vastaavat asiakkaan tarpeisiin maun, ulkonäön, rakenteen ja ravitsemuksellisuuden osalta.Tuotteiden räätälöidyt ratkaisut syntyvät vuosikymmenten vankalla kokemuksella. Täydennämme osaamistamme aktiivisella yhteistyöllä kansainvälisten toimittajiemme kanssa ja kouluttautumalla uusien raaka-aineiden käyttömahdollisuuksiin. Tarkoin valikoidut toimittajat ja laadukkaat raaka-aineet varmistavat osaltaan, että tuotteidemme laatuun voi luottaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme erinomaisella toimitusvarmuudella.Markkinatutkimusten pohjalta tehdyillä konsepteilla autamme asiakkaitamme löytämään uusia trendikkäitä makuja ja ratkaisuja tuotteisiin, ja siten uusia kaupallisia mahdollisuuksia. Lähde siis kanssamme makumatkalle vaikkapa maailman ympäri! Etsimme asiakasyrityksellemme Solina Groupille henkilöä viennin asiakaspalvelutehtäviin noin vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Kauklahteen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan. Aikaisintaan elokuussa 2018.

Tehtäviisi kuuluu

  • tilausten vastaanotto ja käsittely
  • yhteistyö tuotannon ja sisäisen myyntiorganisaation kanssa
  • vientiasiakirjojen tekeminen ja dokumentointi
  • asiakassuhteiden hoitaminen

Odotamme sinulta

Sujuvaa venäjän kielen taitoa, sekä hyvää englannin taitoa. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme hyvää asioiden organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä itseohjautuvaisuutta. Sinulla on myös erinomaiset yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti kaikkien kanssa. Ennen kaikkea sinulla on halu ja kyky oppia uutta sekä kehittyä tehtävässäsi. Toivomme myös positiivisuutta ja tiimihenkisyyttä!

Asiakkaamme tarjoaa sinulle

Mukavan ja rennon työilmapirin sekä kansainvälisen työympäristön. Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 030 6090 513. Jaanan tavoitat parhaiten maanantaina 9.7. klo 9-10 ja perjantaina 13.7. klo 9-10. Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 16.7.2018 mennessä kaislanet.eilakaisla.fi.