Viennin asiakaspalveluhenkilö - Espoo
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2020
Solina Group on elintarviketeollisuuden tuotteiden parhaiden makujen luoja ja toimivien rakenteiden ratkaisija. Kehitämme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa yksilöllisiä tuotteita, jotka parhaiten vastaavat asiakkaan tarpeisiin maun, ulkonäön, rakenteen ja ravitsemuksellisuuden osalta. Tuotteiden räätälöidyt ratkaisut syntyvät vuosikymmenten vankalla kokemuksella. Täydennämme osaamistamme aktiivisella yhteistyöllä kansainvälisten toimittajiemme kanssa ja kouluttautumalla uusien raaka-aineiden käyttömahdollisuuksiin. Tarkoin valikoidut toimittajat ja laadukkaat raaka-aineet varmistavat osaltaan, että tuotteidemme laatuun voi luottaa ja pystymme palvelemaan asiakkaitamme erinomaisella toimitusvarmuudella. Markkinatutkimusten pohjalta tehdyillä konsepteilla autamme asiakkaitamme löytämään uusia trendikkäitä makuja ja ratkaisuja tuotteisiin, ja siten uusia kaupallisia mahdollisuuksia. Lähde siis kanssamme makumatkalle vaikkapa maailman ympäri!

Etsimme asiakasyrityksellemme Solina Groupille henkilöä viennin asiakaspalvelutehtäviin noin vuoden pituiseen määräaikaiseen työsuhteeseen Espoon Kauklahteen hyvien kulkuyhteyksien varrelle. Tehtävän aloitus sopimuksen mukaan.
Tehtävään kuuluu
  • tilausten vastaanotto ja käsittely
  • yhteistyö tuotannon ja sisäisen myyntiorganisaation kanssa
  • vientiasiakirjojen tekeminen ja dokumentointi
  • asiakassuhteiden hoitaminen
Odotamme sinulta
Sujuvaa venäjän kielen taitoa, sekä hyvää englannin taitoa. Tehtävään valittavalta henkilöltä toivomme hyvää asioiden organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä itseohjautuvaisuutta. Sinulla on myös erinomaiset yhteistyötaidot ja kommunikoit sujuvasti kaikkien kanssa. Ennen kaikkea sinulla on halu ja kyky oppia uutta sekä kehittyä tehtävässäsi. Toivomme sinulta myös positiivisuutta ja tiimihenkisyyttä!
Asiakkaamme tarjoaa sinulle
Mukavan ja rennon työilmapirin, kansainvälisen työympäristön sekä mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän.
Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, niin lisätietoja antaa Eilakaislan rekrytointikonsultti Jaana Kesäläinen-Ruohola, puh. 050 5260 700. Jaanan tavoitat parhaiten maanantaina 19.10. klo 9-10 ja perjantaina 23.10. klo 13-14.
Jos kiinnostuit tehtävästä, niin jätä hakemuksesi ansioluettelon ja palkkatoiveen kera mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään keskiviikkona 28.10.2020 mennessä osoitteessa https://www.eilakaisla.fi/avoimet-tyopaikat . Hakemuksia käymme läpi koko hakuprosessin ajan.

Lisätietoja ja haku Eilakaislan kotisivuilta ”Hae työpaikkaa” –painikkeen kautta.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot