(Poistunut julkaisusta)

Viemärikuvaaja ympäristöhuoltoalalle
HR Yhtiöt Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.3.2020
Kiinnostaako itsenäinen ja vastuullinen työ ympäristöhuoltoalalla suomalaisessa perheyrityksessä? Hienoa, sillä nyt etsimme kahta viemärikuvaajaa kokopäiväiseen työhön.

Työhösi kuuluu viemäriputkien kuvaukset vaihtelevissa kohteissa. Lisäksi teet kohteista kuntokartoitusraportteja, joten jonkin verran talotekniikan perustuntemusta olisi hyvä löytyä. Aiempaa kokemusta itse työstä et kuitenkaan tarvitse, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Työssä vaaditaan hyvää fyysistä peruskuntoa, B-ajokorttia, suomen kielen taitoa sekä voimassa olevia työturvallisuus- ja tieturva 1 -kortteja. Mikäli sinulta löytyy C-ajokortti ja kuljettajan ammattipätevyys, on se iso etu!

Tiedät, mitä tarkoittaa hyvä asiakaspalvelu ja kiireenkin keskellä muistat pitää positiivisuutta yllä. Jos sinulta lisäksi löytyy työtä pelkäämätön asenne sekä halu kehittyä ammattilaiseksi työssäsi, älä enää aikaile, vaan laita hakemuksesi CV:n kanssa tulemaan alla olevan linkin kautta.

Työt alkavat 6.4.2020. Työ on aluksi kuuden kuukauden määräaikaisuus, jonka jälkeen on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakasyritykseen. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa, mutta sinun tulee olla valmis mahdollisiin ilta- ja yövuoroihin sekä viikon tai parin mittaisiin reissuhommiin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Timperi, janne.timperi@hryhtiot.fi, 040 172 5026.

HR Yhtiöt Oy on vuonna 2009 perustettu kotimainen henkilöstöpalveluyritys. Etsimme jatkuvasti joukkoomme eri alojen nousevia kykyjä ja kokeneita erityisosaajia. Laajan toimialakentän ansiosta voit löytää elämäntilanteeseesi sopivaa työtä, laajentaa osaamistasi tai vaihtaa urapolkusi suuntaa. Lue meistä lisää https://hryhtiot.fi.

Seuraathan meitä myös Facebookissa sekä Instagramissa @hryhtiotsuomi.

Avainsanat: ympäristöhuolto, viemärikuvaus, viemäri, kokopäivätyö, talotekniikka